We mediate

Met bemiddeling neem je de oplossing van je conflict in eigen handen. Je wint tijd, geld en levenskwaliteit

Geloof je in het hebben en behouden van goede relaties? In het verbeteren van communicatie? In de kansen en mogelijkheden die een conflict biedt? Neem dan de oplossing van je conflict in eigen handen en kies voor conflictbemiddeling.

Barking Dogs en onze erkende bemiddelaars faciliteren je bij het vinden van duurzame oplossingen voor al je conflicten en geven ondersteuning bij preventieve acties en bij conflictmanagement. Op de werkvloer, in een zakelijke of privécontext. Zo win je tijd, geld en levenskwaliteit!

Ook voor jou!

Bemiddeling bij geschillen op de werkvloer

Conflicten op de werkvloer dragen een hoge kost in zich, voor je bedrijf en voor je medewerkers. Werk met bemiddeling aan het welzijn van je medewerkers en aan een productief bedrijf.

Ontdek meer

Nieuw: 'Bemiddeling & coaching'

Conflict op het werk? 'Bemiddeling & coaching' biedt een integrale aanpak voor het snel en duurzaam oplossen van arbeidsconflicten en voor meer welzijn, productiviteit en geluk op het werk.

Ontdek meer

Conflictcoaching & coaching bij bemiddeling

1-op-1 conflictcoaching van één van de partijen in een conflict of in een bemiddeling.

Ontdek meer

Bemiddeling bij zakelijke geschillen

Los je zakelijke geschillen op met bemiddeling en win tijd en geld, herstel je zakelijke relaties en behoud de goede naam van je bedrijf.

Ontdek meer

Bemiddeling bij burgerlijke geschillen

Heb je een conflict met je buurman, met de gemeente of belastingsdienst? Een geschil met een arts of het schoolbestuur? Los ook je geschillen met andere burgers op met bemiddeling. Daar wint iedereen bij.

Ontdek meer

Conflict Management Systeem in je bedrijf

Blijf je brandjes blussen of kies je voor een duurzame aanpak? Barking Dogs biedt advies en begeleiding bij de systematische aanpak van het managen van conflicten op de werkvloer.

Ontdek meer

Bemiddeling bij geschillen op de werkvloer voor werknemers met een beperking

Laat de fysieke, psychische of zintuiglijke beperking van je medewerkers geen hinderpaal zijn bij het zoeken naar duurzame oplossingen voor conflicten op de werkplek.

Ontdek meer

Beëindigen van arbeidsrelatie met exit-mediation

Met exit-mediation beëindig je de arbeidsrelatie op een nette manier. Daar hebben werkgever, werknemer en bedrijf baat bij.

Ontdek meer

Workshop 'Klaar het conflict'

Leer conflicten beter te managen, zet ze in als motor voor verandering en werk voortaan prettiger en productiever samen.

Ontdek meer

Spreker en expert over conflict(management)

Nodig expert Sara Van Wesenbeeck uit voor een inspirerende workshop of keynote op je seminarie, bij je bedrijf, school of organisatie. Of voor een interview op radio en tv, en voor het schrijven van artikels.

Ontdek meer

Contacteer Barking Dogs

we don't bite

    Barking Dogs respecteert je privacy. Lees hier ons privacybeleid.