We coach

Zet jezelf, je medewerkers, je team in de juiste versnelling voor succes, geluk, groei, tijdwinst en minder stress

Stress en werkdruk beter hanteren? Je focus, veerkracht en bevlogenheid terugvinden? Een burn-out voorkomen? Een werkbare balans tussen werk en privé realiseren? Je perfectionisme temperen? De complexiteit van je (thuis)omgeving beter kunnen hanteren? Weer grip krijgen op je tijd? Eindelijk al je voornemens waarmaken?

Het kan! Laat je coachen door Barking Dogs en realiseer je doelen, krijg jezelf in actie en word weer regisseur van je leven. Op je werkplek, in je bedrijf en in je thuisomgeving.

Ook voor jou!

Personal coaching op de werkplek

Met Barking Dogs 'Coaching op de werkplek' voorkom je burn-out, leer je stress beter hanteren, realiseer je groei, vind je een werkbare balans tussen werk en privéleven en werk je met meer plezier.

Ontdek meer

Personal coaching voor spitsuurvrouwen

Spitsuurvrouw? Met de personal coaching van Barking Dogs combineer je voortaan vlot al je rollen, vind je rust en evenwicht én houd je weer tijd over voor datgene wat er echt toe doet!

Ontdek meer

Coaching voor artsen & zorgprofessionals

Omgaan met grote verantwoordelijkheden en hoge werkdruk. Stress managen, burn-out voorkomen, beter leidinggeven, werk en gezin beter balanceren. Pak deze uitdagingen nu aan, samen met je personal coach!

Ontdek meer

Personal coaching voor schooldirecteurs

Hoge werkdruk, vele taken en papierwerk en geen tijd meer voor je prioriteiten of voor jezelf. Als schooldirecteur komt er veel op je af. Met een personal coach ben je stress en burn-out voor en behoud je je enthousiasme.

Ontdek meer

Nieuw: Crossroad coaching

Veranderen is moeilijk, keuzes maken ook. Met 'Crossroad coaching' van Barking Dogs vind je de inzichten, kennis en kracht om de juiste keuzes te maken, doelen te stellen, stappen (vooruit) te zetten en te groeien.

Ontdek meer

If you can dream it, you can do it: exclusieve starterscoaching

Geef je ideeën vorm, zet een winstgevend bedrijf in de markt, trek je ideale klanten aan. Realiseer je ondernemersdroom met dit coachingsprogramma voor (pre)starters.

Ontdek meer

Personal coaching voor ondernemers

Ben je als doorgewinterd ondernemer op zoek naar meer succes, meer werkplezier en welzijn? Wil je een 'future proof' en winstgevend bedrijf? Zet een personal coach in als 'geheime wapen'.

Ontdek meer

Office organizing door professional organizer

Laat je door een deskundige organizer coachen bij het aanbrengen van structuur op je werkplek en vergroot je productiviteit, win tijd en beperk stress. In je bedrijf, op je afdeling, in je team, op je werkplek.

Ontdek meer

Thuisorganizing met professional organizer

Creëer structuur in je thuisplanning, overzicht in papierwerk en spullen, rust in je hoofd, minder stress en tijd voor datgene wat er echt toe doet. Realiseer het samen met organizing coach Sara Van Wesenbeeck en haar team!

Ontdek meer

(Organizing)coaching voor nabestaanden

Ook bij overlijden van een dierbare of op het moment dat jij afscheid wilt nemen van de bezittingen van je dierbare staat Barking Dogs je met coaching, organizing en met raad en daad bij.

Ontdek meer

Spreker & expert in de media

Nodig expert Sara Van Wesenbeeck uit voor een inspirerende workshop of keynote op je seminarie, bij je bedrijf, school of organisatie. Of voor een interview op radio en tv, en voor het schrijven van artikels.

Ontdek meer

Nieuw: 'Bemiddeling & coaching' - Integrale aanpak bij het oplossen van arbeidsgeschillen

'Bemiddeling & coaching' biedt een integrale aanpak voor het snel en duurzaam oplossen van arbeidsconflicten en voor meer welzijn, productiviteit en geluk op het werk.

Ontdek meer

Contacteer Barking Dogs

we don't bite

    Barking Dogs respecteert je privacy. Lees hier ons privacybeleid.