We train

Laat je inspireren, leer nieuwe vaardigheden, ga aan de slag en verzet je bakens

Train jezelf, je medewerkers, je team en laat hen groeien en levenslang (bij)leren. De trainingen en workshops van Barking Dogs reiken jou en je medewerkers nieuwe inzichten en tools aan, beproefde recepten, inspiratie en motivatie. Zo word je weer zelf regisseur van je leven en werk, word je productiever en win je de ratrace met ruime voorsprong. Na de workshops, trainingen en opleidingen van Barking Dogs kun je meteen aan de slag!

PS: Barking Dogs biedt ook unieke en praktijkgerichte opleidingen voor (startende) professional organizers/opruimcoaches en een specialisatieopleiding voor office organizers!

Ook voor jou!

Uniek in België: Opleiding 'Ik word office organizer/Intern Organizing Adviseur'

Word office organizer of intern organizing adviseur in je bedrijf. ✔️In deze opleiding leer je alle skills om op de werkplek bij te dragen aan welzijn, productiviteit en werkgeluk.

Ontdek meer

Opleiding 'Ik word professional organizer'

Professional organizer of opruimcoach worden? Bij Barking Dogs: ✔️Leer je het vak van a tot z ✔️In kleine groep ✔️Praktijkgericht en op maat ✔️Erkende opleiding -> Schrijf nu in, het aantal plaatsen is beperkt!

Ontdek meer

1 + 1 = 3, vergroot je (gezins)budget zonder moeite

Een workshop over het managen van je gezinsbudget waarmee je niet alleen grip op je budget krijgt en een dikkere portemonnee, maar ook rust in je hoofd realiseert!

Ontdek meer

De workshop voor de spitsuurvrouw

Is hollen door het leven de enige sport die je beoefent? Ben je de hele dag druk bezig maar krijg je niets echt afgewerkt? Lijkt je leven één langgerekt spitsuur? Dan is deze workshop beslist iets voor jou!

Ontdek meer

De workshop voor de spitsuurprofessional

Krijg grip op je tijd, je leven en werk in balans, verhoog je effectiviteit en productiviteit op de werkplek en ontdek hands on tools om meteen mee aan de slag te gaan.

Ontdek meer

Workshop 'Gevonden: tijd!'

In deze workshop leer je niet om extra tijd bij te creëren, dat kunnen we voor u helaas niet realiseren. Maar je leert wél hoe je anders met je tijd kunt omgaan. Voortaan word je spelenderwijs baas over je tijd!

Ontdek meer

Workshop 'Klaar het conflict'

Leer conflicten te managen en zet ze in als motor voor verandering en prettiger en productiever samenwerken.

Ontdek meer

Turbo reload-sessies

Geef je medewerkers op korte tijd een nieuw elan. Laat hen 'bijtanken' op weg naar een leven met minder stress. Ga aan de slag in de turbo reload-sessies van Barking Dogs!

Ontdek meer

Contacteer Barking Dogs

we don't bite

    Barking Dogs respecteert je privacy. Lees hier ons privacybeleid.