De workshop voor de spitsuurvrouw

Je survivalgids voor de ratrace van elke dag

De workshop voor de spitsuurvrouw: beslist iets voor jou!

Is hollen door het leven de enige sport die je beoefent? Ben je op slaapdieet en doe je aan laptop-lunchen en multitasken in de hoop elke dag nog wat extra tijd te winnen? Is brandjes blussen je specialiteit? Lijkt je leven, net als dat van veel vrouwen, één langgerekt spitsuur?

Dan is ‘De workshop voor de spitsuurvrouw’ van Barking Dogs en Sara Van Wesenbeeck beslist iets voor jou!

Sara Van Wesenbeeck, experienced life & businesscoach, spitsuurvrouwencoach, mediator, personal organizer - www.barkingdogs.be

Tijdens deze unieke workshop leert life & business coach, spitsuurvrouwencoach, erkend bemiddelaar, professional organizer en auteur Sara Van Wesenbeeck je om de spitsuurmomenten in je leven en werk beter te managen.

Sara reikt nuttige en haalbare strategieën en beproefde recepten aan, zodat je niet langer hoeft te zwichten voor de waan(zin) van de dag.

Je combineert voortaan vlot al je rollen, vindt rust in je hoofd en evenwicht én houdt weer tijd over voor datgene wat er echt toe doet.

Voor wie?

Deze workshop is een absolute mustfollow voor elke vrouwelijke manager, leidinggevende, professional of voor elke vrouw die zich ‘spitsuurvrouw’ voelt en die weer zelf de regisseur wil worden van haar leven.

Je ervaren en inspirerende trainer

Life & businesscoach, personal organizer, conflictbemiddelaar, spreker en auteur van ‘Het handboek voor de spitsuurvrouw Sara Van Wesenbeeck is je inspirerende en ervaren coach en facilitator bij deze workshop van Barking Dogs.

Sara is gekend voor haar inspirerende, actiegerichte, creatieve en pragmatische aanpak. Mensen in beweging zetten, draagt ze hoog in het vaandel.

Bevlogen, inspirerend en enthousiast deelt Sara haar kennis en kunde met jou. En een extra dosis motivatie krijg je er gratis bij.

Sara geeft haar workshops in het Nederlands en het Engels.

Praktische gegevens

  • Deze workshop is geschikt voor een groep van 8 tot 15 deelnemers.
  • Duur: een volledige dag, van 9.00 tot 17.00 uur (middagpauze duurt 1 uur), een kortere versie is op aanvraag mogelijk.
  • De workshop wordt in het Nederlands of Engels gegeven.
  • Na het volgen van deze workshops kun je meteen en effectief aan de slag!

Deze workshop dit jaar boeken? Dat kan!

Boek nu de Workshop voor de spitsuurvrouw voor je bedrijf, school, seminarie, vereniging…

Volg ook de Barking Dogs Agenda voor meer data.

Ook in company

Je kunt ‘De workshop voor de spitsuurvrouw’ ook in je eigen bedrijf laten plaatsvinden.

  • Doelgroep: voor elke vrouwelijke manager, leidinggevende of professional die weer zelf de regisseur wil worden van haar leven.
  • Duur: ‘De workshop voor de spitsuurvrouw’ duurt een volledige dag (van 9.00 tot 17.00 uur) (ook kortere workshops zijn op aanvraag mogelijk).
  • Talen: Deze workshop wordt gegeven in het Nederlands of Engels.

Na het volgen van deze workshop kun je meteen en effectief aan de slag!

Tarieven

Boek NU de inspirerende ‘Workshop voor de spitsuurvrouw’. Contacteer Barking Dogs voor de tarieven.

We bijten niet!

(c) Foto’s: Barking Dogs & Mylène

Contacteer Barking Dogs

We don't bite

    Barking Dogs respecteert je privacy. Lees hier ons privacybeleid.