Workshop ‘Gevonden: tijd!’

Word spelenderwijs baas over je tijd

Er zijn 168 uur in een week, 24 uur op een dag, 60 minuten in een uur. Daar moet je het mee doen. Met een drukke agenda droom je wel eens van nog meer tijd. Toch is er voor iedereen voldoende tijd om te leven, meer zelfs dan je kunt vermoeden.

In de workshop ‘Gevonden: tijd!’ leer je niet om extra tijd bij te creëren (dat kunnen we helaas niet realiseren), je leert wél hoe je anders met je tijd kunt omgaan. En dat doe je voortaan spelenderwijs.

Je tijd slim managen kun je leren. En dat hoeft echt geen opgave te zijn. In deze workshop vind je spelenderwijs tijd, ook op plaatsen en omstandigheden waar je het niet verwacht.

Voortaan heb je nooit meer te weinig tijd of te veel stress én word je weer zelf regisseur van je eigen tijd. Je hebt weer tijd voor creativiteit en voor datgene wat je belangrijk vindt.

Je ervaren en inspirerende trainer

Life & businesscoach, personal organizer, conflictbemiddelaar, spreker en auteur van ‘Het handboek voor de spitsuurvrouw Sara Van Wesenbeeck is je inspirerende en ervaren coach en facilitator bij deze workshop van Barking Dogs.

Sara is gekend voor haar inspirerende, actiegerichte, creatieve en pragmatische aanpak. Mensen in beweging zetten, draagt ze hoog in het vaandel.

Bevlogen, inspirerend en enthousiast deelt Sara haar kennis en kunde met jou. En een extra dosis motivatie krijg je er gratis bij.

Sara geeft haar workshops in het Nederlands en het Engels.

Praktische gegevens

  • Deze workshop is geschikt voor een groep van maximaal 15 deelnemers
  • Duur: een volledige dag (of korter, op aanvraag)
  • De workshop kan in het Nederlands of het Engels gegeven worden
  • De workshop kan ook ‘in company’ georganiseerd worden
  • Na het volgen van deze workshop kun je meteen en effectief aan de slag!

Tarieven

Boek NU deze inspirerende workshop. Contacteer Barking Dogs voor de tarieven of voor het boeken van deze of een andere workshop.

We bijten niet!

Contacteer Barking Dogs

We don't bite

    Barking Dogs respecteert je privacy. Lees hier ons privacybeleid.