Opleiding ‘Ik word professional organizer’

 

“De opleiding ‘Ik word professional organizer’ is ongelooflijk boeiend en inspirerend!”

 

Professional organizer of opruimcoach worden doe je met deze unieke opleiding

✔️ De langstlopende opleiding voor (startend) professional organizer/opruimcoach/home organizer in België 

✔️ Als enige in Vlaanderen erkend door de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers 

✔️ Je leert het vak van a tot z 

✔️ De opleiding is praktijkgericht, hands on en to-the-point

✔️ Kleine groepen met altijd ruimte voor het beantwoorden van jouw vragen

✔️ Veel gelegenheid om te oefenen, met feedback op maat 

✔️ Uitgebreide syllabus 

“Alle facetten van het vak komen aan bod

en dit met de nodige volledigheid en diepgang.”

✔️ Hoofddocent is dé Belgische organizing-pionier sinds 2009, en een van de meest ervaren professional organizers in België  

✔️ Nieuw vanaf 2022: Terugkommoment met gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen

✔️ Je ontvangt een diploma en certificaat van deelname 

✔️ Je kunt meteen aan de slag als (zelfstandig) professional organizer

 

De eerstvolgende opleiding vindt plaats

op 8 + 9 februari + 15 maart 2024

Nu met 5% vroegboekkorting – enkel geldig tot 31 december 2023!

Schrijf nu in! (vol = vol)

(Schrijf snel in. Het aantal plaatsen is beperkt!)

 

Professional organizer of opruimcoach worden doe je met de unieke opleiding 'Ik word professional organizer' van Barking Dogs en Sara Van Wesenbeeck - www.barkingdogs.be

De opleiding ‘Ik word professional organizer’ krijgt een gemiddeld waarderingscijfer van 9,4/10!

De unieke beroepsopleiding ‘Ik word professional organizer’ – gebracht door de meest ervaren professional organizer van België – krijgt een gemiddeld waarderingscijfer van 9,4/10!

Het is daarmee de best scorende opleiding voor professional organizers van België en Nederland.

 

Nogmaals bedankt voor de fijne driedaagse opleiding. Ik heb er enorm van genoten en heel veel van opgestoken.”

 

Opleiding professional organizer van Barking Dogs: “De investering waard”

De opleiding krijg unaniem positieve reacties van de deelnemers:

“De investering waard!” | “Zeer goede mix tussen theorie en praktijk.” | “Kleine groep, TONNEN ervaring van docent Sara Van Wesenbeeck, concreet, uitgebreid, hands-on!” | “Ik vind dit een zeer professioneel gegeven training” | “De opleiding is ongelooflijk boeiend en inspirerend!” | “Docent en professional organizer Sara Van Wesenbeeck deelt haar passie en ervaringen zo boeiend waardoor je meteen zelf ‘goesting’ hebt om als professional organizer te starten!” | “Niet te grote groep.” | “Opbouwend, motiverend naar elk van de deelnemers toe.” | “Zeer interactief, inspirerend, uitgebreid.”

Antwoord jij volmondig ‘ja’ op deze vragen? Dan is deze opleiding jou op het lijf geschreven!

 • Wil je geld verdienen met je passie voor organiseren en structureren?
 • Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?
 • Wil je leren hoe je mensen effectief coacht en begeleidt bij het duurzaam organiseren van hun spullen, papierwerk en tijd, thuis en/of op hun werkplek?
 • Wil je een vliegende start maken met je organizing-bedrijf?
 • Wil je dit alles leren van de meest ervaren Belgische professional organizer en organizing-expert?

Antwoord jij volmondig ‘ja’ op deze vragen?

Dan is de unieke, praktische, inspirerende en verrijkende opleiding ‘Ik word professional organizer’ van Barking Dogs en senior professional organizer Sara Van Wesenbeeck helemaal wat je zoekt!

Professional organizer en opruimcoach worden bij Barking Dogs: Wat maakt deze opleiding uniek?

Wil je professional organizer/opruimcoach/home organizer worden? Lees dan eerst deze redenen waarom je deze opleiding zeker niet mag missen:

✔️ De opleiding ‘Ik word professional organizer’ is de allereerste en langstlopende opleiding voor startende professional organizers/opruimcoaches in België.

✔️ De meeste professional organizers/opruimcoaches die in België actief zijn, hebben de opleiding van Barking Dogs gevolgd en hebben het vak geleerd van organizing-pionier Sara Van Wesenbeeck.

✔️ In deze unieke en zeer gedegen training leer je het vak van professional organizer van a tot z (en van z tot a), leg je een stevige basis voor je activiteiten als professional organizer/opruimcoach/home organizer, en maak je kennis met alle facetten ervan.

 

“Ik vind dit een zeer professioneel gegeven training”

 

✔️ Je leert het vak van dé pionier en een van de meest ervaren professional organizers van België, Sara Van Wesenbeeck:

  • Sara Van Wesenbeeck is sinds 2009 een van de allereerste professional organizers in België.
  • Ze heeft het boeiende vak van professional organizer in België bekend gemaakt.
  • Ze organiseerde als eerste in België opleidingen voor professional organizers (sinds 2015)vele andere professional organizers die momenteel in België actief zijn, zijn door haar opgeleid.
  • Sara heeft de allereerste boeken over professional organizing die in België verschenen zijn, geschreven (waaronder ‘Het slimme organizing boek’, uitgegeven in 2011).

 

Opleiding 'Ik word professional organizer': hoofddocent Sara Van Wesenbeeck - www.barkingdogs.be
“De expertise en inleving van trainer Sara Van Wesenbeeck vond ik top!”

 

  • Ze is een zeer ervaren ondernemer, trainer en spreker. Gedreven deelt ze haar rijke ervaring en expertise met de deelnemers.
  • Sara is ook ervaren personal coach, ondernemer(scoach), mentor, communicatie- en marketing-expert, media-expert en Europees Ambassadeur voor het (vrouwelijk) ondernemerschap. Je leert van haar dus meer dan enkel het vak van professional organizer.
  • Als professional organizer is Sara actief in België én Nederland. Als geen ander kent ze de Belgische en Nederlandse markt, klanten en aanpak.
  • Als stichter en allereerste voorzitter van de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers, BBPO-FBPO, houdt ze de vinger aan de pols en is ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vak.

✔️ In de opleiding doe je je (eerste) ervaring op als professional organizer. Er is veel ruimte om je nieuw verworven skills te oefenen, onder deskundige begeleiding van de hoofddocent. Zo ga je in een stageopdracht aan de slag met proefklanten. Je krijgt bij dit alles onderbouwde en nuttige feedback.

✔️ Je leert een succesvol organizing-bedrijf op te starten en in de markt te zetten en je leert hoe je je ideale klanten aantrekt.

✔️ Je krijgt les van ervaren gastdocenten/experten. Je leert onder meer inspirerend coachen. Ook belangrijke aspecten van mensen en het samenwerken met mensen vanuit een andere, wetenschappelijke en medische hoek worden belicht.

✔️ Om de leermogelijkheden van alle deelnemers zo groot mogelijk te houden, wordt in de opleiding gewerkt met een beperkt aantal deelnemers. Er is dus altijd ruimte voor het beantwoorden van de vragen waar jij mee zit.

✔️ Deze opleiding is als enige in Vlaanderen erkend door de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers. Met de opleiding op zak kun je meteen lid worden van de beroepsvereniging.

✔️ Nieuw sinds 2022: Terugkommoment. Enige tijd na de opleiding komen de cursisten en de hoofddocent weer (online) samen. Je kunt dan ervaringen uitwisselen en vragen stellen en krijgt feedback op maat van de hoofddocent.

✔️ Deze opleiding krijgt een waarderingscijfer van 9,4 op 10. De opleiding is daarmee de best scorende opleiding voor professional organizers in België en Nederland.

 

“De investering waard!”

 

✔️ Je krijgt een diploma en certificaat van deelname.

✔️ Na deze opleiding kun je meteen (én uitstekend opgeleid en voorbereid) aan de slag als zelfstandig en succesvol professional organizer!

 

Is deze opleiding precies wat je zoekt?

Ik vraag graag nu het inschrijvingsformulier aan!

(Het aantal plaatsen per cursus is beperkt)

Professional organizer worden: Na deze opleiding kun je meteen aan de slag

Met de driedaagse opleiding ‘ik word professional organizer’ van Barking Dogs en Sara Van Wesenbeeck leg je stevige funderingen voor je carrière  als professional organizer/opruimcoach en voor je organizing-bedrijf:

 • Je wordt ingewijd in de finesses van het vak van professional organizer (= home organizer in de thuisomgeving) (Wil je office organizer worden? Volg dan ook de opleiding ‘Ik word office organizer’).
 • Je leert de knepen van het vak van Sara Van Wesenbeeck, de meeste bekende en meest ervaren (sinds 2009) professional organizer in België. Sara is daarnaast ook ervaren trainer, life & business coach, ondernemer, mentor, communicatie- en marketing-expert, media-expert en auteur van organizingboeken. Ze is ook stichter en tot 2021 voorzitter van de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers, BBPO-FBPO.

  Professional organizer of opruimcoach worden doe je met de unieke opleiding 'Ik word professional organizer' van Barking Dogs en Sara Van Wesenbeeck - www.barkingdogs.be
  Sara Van Wesenbeeck, sinds 2009 organizing-pionier in België.
 • Je leert hoe je je eigen organizing-bedrijf opstart en in de markt zet.
 • Via oefeningen en proefklanten doe je (je eerste) ervaring op als professional organizer.

Na de opleiding kun je meteen aan de slag als zelfstandig professional organizer.

Een unieke en verrijkende meerdaagse opleiding

De verrijkende en inspirerende opleiding ‘Ik word professional organizer’ verloopt over 3 dagen, mét een extra terugkommoment.

 • De cursusdagen zijn praktisch, hands on en to-the-point opgebouwd zodat je de finesses van het beroep van professional organizer en van het opstarten van een succesvol organizing-bedrijf meteen onder de knie krijgt en je meteen aan de slag kunt.
 • Bovendien leer je de knepen van het vak van Sara Van Wesenbeeck, organizing-pionier en de meest ervaren professional organizer, organizingcoach en -auteur van België!

 

“TONNEN ervaring van docent Sara Van Wesenbeeck, concreet, uitgebreid, hands-on!”

 

 • Tijdens de opleiding ga je niet alleen met de algemene leerdoelen maar ook met je eigen leerdoelen aan de slag.
 • Cursisten leren ook van elkaar door oefening, feedback en samenwerking.

De cursusdagen zijn als volgt opgebouwd:

Cursusdag 1: Kennismaking met de principes en vaardigheden van het beroep

 • Kennismaking met het boeiende beroep van professional organizer.
 • Het organizingtraject stap voor stap, met de essentiële do’s-and-don’ts, inzichten én valkuilen.
 • De basis-vaardighedendie elke professional organizer moet kennen: de systemen, technieken en beproefde recepten.
 • Essentie van het organiseren van spullen, persoonlijke administratie en tijd.
 • Organizing-strategieën en aanpak bij privé-klanten in hun thuissituatie (home organizing).
 • Het overdragen van je kennis.
 • Ethiek van de professional organizer en best practices.
 • De dag is doorspekt met oefenopdrachten, waarbij je de theorie in de praktijk kunt omzetten.

Cursusdag 2: Inspirerend coachen van klanten & met zelfvertrouwen je eigen succesvolle organizing-bedrijf opstarten

 • Inspirerend coachen van klanten bij gewoonte- en gedragsverandering, essentieel om je werk bij de klant duurzaam te maken.
 • Leer je klant begrijpen en leer de verwachtingen van klanten te managen.
 • Kenmerken van het coachen van Vlaamse, Waalse en Nederlandse klanten.
 • In de opleiding komen ook nieuwe thema’s aan bod die op de nieuwe noden na de coronacrisis inspelen, en die perspectieven bieden voor jouw werk als professional organizer.
 • Het vormgeven en duurzaam opstarten van je eigen succesvolle organizing-bedrijf: starters-kit met tips & tricks, valkuilen en beproefde recepten.
 • Leer met zelfvertrouwen ondernemen.
 • Zet je nieuwe bedrijf in de markt: met bijzondere aandacht voor PR die écht werkt en het bereiken van een groot publiek zonder dat het je een euro kost. Je krijgt ook inzicht in de werking van de media, zodat je gratis reclame voor je bedrijf kunt maken.
 • Werven en aantrekken van je ideale klanten.
 • Ook deze opleidingsdag is doorspekt met oefenopdrachten.
 • Briefing stage-opdracht met proefklanten.

Cursusdag 3: Ervaringsgericht werken met en rond organizing

 • Je krijgt tijdens de opleiding de gelegenheid om een eigen stage-opdracht met proefklanten van a tot z uit te werken. Om die reden volgt de derde en laatste cursusdag ongeveer vier tot vijf weken na de eerste twee cursusdagen.
 • Uitgebreide bespreking van de stage-opdracht met nuttige en doelgerichte feedback van trainer Sara Van Wesenbeeck, doorgewinterde en zeer ervaren professional organizer, marketeer, mediadeskundige en ondernemer(scoach).
 • Organizingtechnieken waarmee je aan de slag kunt, ook als je niet in de mogelijkheid bent om fysiek met je klant aan de slag te gaan.
 • Het verder vormgeven en in de markt zetten van je eigen succesvolle organizing-bedrijf.
 • Krijg inzicht in de problematieken en uitdagingen waarmee je bij de klant te maken kunt krijgen en hoe je daar als professional organizer mee omgaat. Dit onderdeel van de opleiding wordt verzorgd door experten met veel ervaring in de materie.
 • Vragenuur met de expert-organizer en/of met organizing-klanten.
 • Motivatie en extra tools op maat om succesvol van start te gaan met je eigen organizing-bedrijf.

Uitgebreide en handige syllabus

Bij de beroepsopleiding ‘Ik word professional organizer’ hoort ook een uitgebreide syllabus, geschreven door organizing expert Sara Van Wesenbeeck.

“Heel interessante opleiding, goed gebracht, cursus goed opgebouwd, goed georganiseerd.”

Dit zijn de thema’s die in de handige en unieke syllabus (en in de opleiding) aan bod komen:

 • Wat houdt het vak van professional organizer/opruimcoach precies in?
 • De basisvaardigheden van een professional organizer
 • Inspirerend coachen van klanten
 • Verloop van het organizing-traject van a tot z
 • Valkuilen van een organizing-traject
 • Het organiseren van spullen
 • Het organiseren van persoonlijke administratie
 • Het organiseren van tijd
 • De professional organizer als zelfstandig ondernemer
 • Het vormgeven en met succes in de markt zetten van je eigen organizing-bedrijf
 • Oefenopdrachten

Toelatingsvoorwaarden

Van een professional organizer wordt verwacht dat je een gedegen vakkennis bezit en dat je ook maturiteit en levenservaring hebt.

Daarnaast zijn kwaliteiten als organisatietalent, inlevingsvermogen, goed kunnen luisteren, geduld, creativiteit, goed zijn in het bedenken van oplossingen, ondernemersspirit en een flinke dosis enthousiasme essentieel.

De opleiding ‘Ik word professional organizer’ van Barking Dogs staat open voor iedereen die:

 • het vak van professional organizer wil leren
 • ouder is dan 25 jaar
 • communicatief vaardig is, organiserend vermogen heeft en oplossingsgericht kan werken
 • met een diploma van minstens hoger secundair onderwijs (voor deelnemers uit Nederland verwachten we een HBO denk- en werkniveau)

Beperkt aantal deelnemers per cursus

Om elke deelnemer de kans te geven zoveel mogelijk te leren en een persoonlijke aanpak te garanderen, wordt er per cursus gewerkt met kleine groepen. Er is doorheen de opleiding dus altijd ruimte voor het beantwoorden van jouw vragen.

Er wordt een minimum en maximum aantal deelnemers vooropgesteld.

Er snel bij zijn, is dus de boodschap!

 

De eerstvolgende (meerdaagse) opleiding start op donderdag 8 februari 2024 (je kunt nu al inschrijven!)

Ik schrijf mezelf graag meteen in!

Nog tot 31 december 2023 geniet je van 5% vroegboekkorting!

Erkende opleiding, als enige in Vlaanderen

Deze opleiding ‘Ik word professional organizer’ is als enige in Vlaanderen erkend door de BBPO-FBPO, de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers.

 • Het volgen van een gedegen meerdaagse opleiding voor (startend) professional organizer is één van de voorwaarden om lid te kunnen worden van de BBPO-FBPO.
 • Met deze opleiding op zak kun je dus meteen lid worden van de BBPO-FBPO en genieten van vele voordelen, zoals gratis opleidingen, warme netwerkmomenten, intervisiesessies…

Inspirerende opleidingslocatie

Bij Barking Dogs dragen we niet enkel het delen van onze kennis hoog in het vaandel, maar willen we ook inspireren.

En waar kan dat beter dan op een van de meest inspirerende locaties in Vlaanderen, het Groot-Begijnhof in Mechelen.

Professional organizer of opruimcoach worden doe je met de unieke opleiding 'Ik word professional organizer' van Barking Dogs en Sara Van Wesenbeeck - www.barkingdogs.be
Het Groot-Begijnhof in Mechelen, een van de meest inspirerende locaties in Vlaanderen

Zijn op de trainingslocatie ook voorzien:

 • Heerlijke keuken
 • Parkeerplaats
 • Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

Unaniem positieve reacties van de deelnemers

✔️ De opleiding ‘Ik word professional organizer’ van organzing expert Sara Van Wesenbeeck krijgt een gemiddeld waarderingscijfer van 9,4/10!

✔️ Het is daarmee de best scorende opleiding voor professional organizers van België en Nederland.

Dit zeggen de deelnemers over de opleiding ‘Ik word professional organizer’:

 • “De cursus was in 1 woord: inspirerend!”
 • “Zeer goede mix tussen theorie en praktijk.”
 • Kader, communicatie vooraf en tijdens, kleine groep, TONNEN ervaring van docent Sara Van Wesenbeeck, concreet, uitgebreid, hands-on!”
 • “Zeer interactief.”
 • “Inspirerend. Uitgebreid.”
 • “Dank voor de geweldige opleiding!”
 • “De opleiding ‘Ik word professional organizer’ is ongelooflijk boeiend en inspirerend!”
 • “De expertise en inleving van trainer Sara Van Wesenbeeck vond ik top.”
 • “Goed aan de opleiding vond ik dat er veel concrete praktijkvoorbeelden werden aangereikt.”
 • “Deze opleiding heeft mij de knoop doen doorhakken om als professional organizer aan de slag te gaan en mijn eigen bedrijf te (durven) oprichten.”
 • “Veel nuttige info, Sara gaat heel concreet en interactief te werk. Niet te grote groep.”
 • “Heel interessante opleiding, goed gebracht, cursus goed opgebouwd, goed georganiseerd.”
 • Nogmaals bedankt voor de fijne driedaagse opleiding. Ik heb er enorm van genoten en heel veel van opgestoken.”
 • “Sara, jij hebt een talent van mij weer ge-reactiveerd, dankjewel!”
 • “Deze opleiding was voor mij het spreekwoordelijke ‘duwtje in de rug’ om door te zetten in een nieuwe carrièrestap!”
 • Sara Van Wesenbeeck is ongelooflijk inspirerend en motiverend. Ze deelt haar passie en ervaringen zo boeiend waardoor je meteen mee bent in haar verhaal. En waardoor je bovendien meteen zelf ‘goesting’ hebt om als professional organizer te starten!”
 • “Opbouwend, motiverend naar elk van de deelnemers toe.”
 • “Super trots dat ik deel mocht uitmaken van deze fijne groep, Sara, je bent een topcoach! Nogmaals bedankt voor jouw professionele begeleiding.”
 • “Ik vind dat u de opleiding heel goed en gedreven geeft. U bent een heel interessant en warm persoon. Op verschillende vlakken heb ik veel van u geleerd en daar ben ik u heel dankbaar voor.”
 • “Nogmaals bedankt voor de zeer interessante en geweldige opleiding, dit was precies wat ik zocht en heb er dan ook enorm van genoten, van begin tot einde!”
 • “Ik vond dit een zeer professioneel gegeven training.”
 • “De investering waard!”

Schrijf nu in voor de opleiding ‘Ik word professional organizer’!

Wil je de beroepsopleiding ‘Ik word professional organizer’ van Barking Dogs en Sara Van Wesenbeeck niet missen?

Schrijf dan nu in , want het aantal plaatsen is beperkt:

Opleidingsdata voorjaar 2024:

 • De eerstvolgende nog beschikbare cursus van het najaar vindt plaats op 8 en 9 februari + 15 maart 2024 + terugkommoment
 • De inschrijvingen zijn nu al geopend!
 • Je geniet 5% vroegboekkorting tot 30 juni 2023
 • Locatie: Groot Begijnhof in Mechelen

De opleiding omvat 3 intensieve cursusdagen, telkens van 9.00 tot 18.00 uur.

 

Schrijf nu in. Doe het snel, want het aantal plaatsen is beperkt!

Ik schrijf mezelf meteen in! (mét vroegboekkorting)

(Om de leermogelijkheden van alle deelnemers zo groot mogelijk te houden, is het aantal plaatsen per cursus beperkt)

(VOL = VOL!)

(*) Wil je toch graag deelnemen aan een cursus die volzet is of voor een cursus waarvoor de opleidingen nog niet geopend zijn? Laat je naam dan op de wachtlijst plaatsen. Je wordt dan meteen op de hoogte gebracht als er nog een plaats vrij is of de inschrijvingen geopend zijn. Je kunt uiteraard ook altijd inschrijven voor de eerstvolgende cursus in 2023 of 2024.

Ook voor jou? Specialisatieopleiding ‘OFFICE organizer/intern organizing adviseur’

Al sinds 2018 organiseert Barking Dogs, ook als eerste in België, ook een unieke opleiding voor office organizers/office adviseur, dat zijn professional organizers die hun diensten aanbieden voor bedrijven en hun medewerkers en op kantoren.

De felgesmaakte meerdaagse opleiding ‘Ik word office organizer’ vindt ook in 2024 opnieuw minstens twee maal plaats.

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen die:

 • De basisopleiding ‘Ik word professional organizer’ van Barking Dogs gevolgd heeft
 • Elders een opleiding voor professional organizer gevolgd heeft (België en Nederland)
 • HR-professionals en medewerkers die in hun bedrijf of organisatie in het kader van het welzijns- en preventietraject teams en medewerkers willen coachen en adviseren bij het implementeren van ‘georganiseerd werken’ (en leven)

Dit zijn de opleidingsdata voor het voorjaar 2024 voor de opleiding ‘Ik word OFFICE organizer’ worden eind december bekendgemaakt.

Meer informatie over de opleiding voor office organizer/intern organizing adviseur vind je hier: opleiding ‘Ik word office organizer/intern organizing adviseur’.

Kostprijs beroepsopleiding ‘Ik word professional organizer/opruimcoach’

Het cursusgeld voor de driedaagse opleiding ‘Ik word professional organizer/opruimcoach’ bedraagt ook dit jaar 1450,- exclusief 21% btw (+ 304,50,- btw).

OPGELET: Nog tot en met 31 december 2023 kun je inschrijven met 5% vroegboekkorting.

(Barking Dogs biedt je ook de mogelijkheid om het cursusgeld in twee schijven te betalen)

Professional organizer of opruimcoach worden? In deze opleiding krijg je waar voor je geld:

✔️ Een leerrijke en praktijkgerichte driedaagse beroepsopleiding waarmee je meteen aan de slag kunt.

✔️ Een opleiding die geleid en verzorgd wordt door doorgewinterd, ervaren en inspirerend professional organizer, organizing expert, coach, trainer en auteur Sara Van Wesenbeeck.

✔️ Gelegenheid om je nieuw verworven skills, onder deskundige begeleiding van de trainer en coach, te oefenen.

✔️ Een uitgebreide syllabus , geschreven door organizing expert en auteur Sara Van Wesenbeeck, die je ook als leidraad kunt gebruiken bij het runnen van je organizing-bedrijf.

✔️ Ervaren gastdocenten/experten leren je nog meer waardevolle knepen van het vak.

✔️ Een gratis exemplaar van ‘Rust in je huis en je hoofd’ (de in 2017 herziene editie van ‘Het slimme organizing boek’, het allereerste Belgische organizing boek uit 2011), van Sara Van Wesenbeeck. Sara’s boek is in België en Nederland uitgegeven bij Lannoo, het telt 216 pagina’s.Professional organizer of opruimcoach worden doe je met de unieke opleiding 'Ik word professional organizer' van Barking Dogs en Sara Van Wesenbeeck - www.barkingdogs.be

✔️ Een inspirerende trainingslocatie waar het goed toeven is.

✔️ Heerlijke en gezonde lunches en versnaperingen, koffie, thee, water en frisdranken à volonté tijdens de drie dagen opleiding.

✔️ Diploma en certificaat van deelname.

(Overnachten in de buurt is mogelijk, maar is niet in het cursusgeld inbegrepen. We sturen je met plezier een lijst met gezellige en betaalbare overnachtingsadresjes in Mechelen en omstreken.)

 

“Nogmaals bedankt voor de zeer interessante en geweldige opleiding, dit was precies wat ik zocht en heb er dan ook enorm van genoten, van begin tot einde!”

 

Schrijf nu in, het aantal plaatsen is beperkt

Snel inschrijven is de boodschap, want het aantal plaatsen is beperkt! (maar dat is meteen ook een van de pluspunten van deze opleiding)

Ik wil deze opleiding niet missen, en schrijf meteen in!

PS: Heb je nog vragen? Bel naar +32 470 52 70 52. Hoofddocent Sara Van Wesenbeeck beantwoordt met plezier al je vragen.

En, we bijten niet!

 

Professional organizer of opruimcoach worden doe je met de unieke opleiding 'Ik word professional organizer' van Barking Dogs en Sara Van Wesenbeeck - www.barkingdogs.be
Sara Van Wesenbeeck is lid van de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers, BBPO-FBPO, en heeft er zich toe verbonden te handelen naar de beroepscode van de BBPO-FBPO

 

(© Afbeeldingen: Shutterstock Krasimira Nevenova en ImageFlow – © Foto: Sara Van Wesenbeeck)

Contacteer Barking Dogs

We don't bite

  Barking Dogs respecteert je privacy. Lees hier ons privacybeleid.