Wegens groot succes: tweede druk ‘Rust in je huis en je hoofd’

Boek 'Rust in je huis en je hoofd' van life & business coach en professional organizer Sara Van Wesenbeeck

Bestel ‘Rust in je huis en je hoofd’ via onderstaand bestelformulier

 

De bestseller ‘Rust in je huis en je hoofd’, het vierde boek van organizing pionier en expert, life & business coach Sara Van Wesenbeeck, kent zijn tweede herdruk.

“In de snelle, onzekere en complexe VUCA-wereld is de zoektocht naar ‘rust in je hoofd’ actueler en belangrijker dan ooit”, zegt auteur en organizing expert Sara Van Wesenbeeck. “Mensen hebben behoefte aan een leven in balans en rust in het hoofd is daarin essentieel. Met mijn boek vind je weer de broodnodige balans in je leven.”

Geordend hoofd geeft rust

Pak de tastbare buitenwereld aan om in je hoofd orde op zaken te stellen en rust te vinden. Het is de rode draad in het boek ‘Rust in je huis en je hoofd’ van organizing expert Sara Van Wesenbeeck. Sara Van Wesenbeeck, Life & business coach, professional organizer, mediator, spreker en auteur van 'Rust in je huis en je hoofd'

“Wanorde in je huis, kantoor, spullen, tijd, computer en taken creëert rommel in je hoofd”, zegt Sara Van Wesenbeeck. “Er is dat constante ‘gezoem’ van de losse eindjes die zich blijven vermeerderen en van de malende gedachten waar je enkel nog meer stress van krijgt. Door structuur aan te brengen, door je tijd, jezelf, je spullen en papierwerk, je werk en je gezin te organiseren, krijg je weer overzicht en grip, ademruimte en veerkracht én rust in je hoofd. In je brein is er eindelijk weer ruimte voor heldere en gezonde gedachten, voor frisse ideeën en goede keuzes en voor creativiteit”, aldus Sara.

Eenvoudiger, evenwichtiger en gelukkig leven

In haar boek ‘Rust in je huis en je hoofd’ houdt Sara geen pleidooi voor een perfect georganiseerd leven. Wel voor een eenvoudiger, evenwichtiger en gelukkiger leven met systemen die bij je passen, die meerwaarde aan je leven geven en duurzaam zijn.

“En je hoeft daarvoor heus niet te transformeren in een soort robot die in een huis of omgeving leeft waarin geen voorwerp te veel staat en waarin geen enkele rommellade is, of iemand zijn agenda tot in de puntjes beheert. Gun jezelf gerust een echte rommellade of wat georganiseerde chaos, want  perfectie is niet het streefdoel”, aldus Sara Van Wesenbeeck.

Maak je goede voornemens waar

Om je goede voornemens echt waar te maken, reikt Sara Van Wesenbeeck naast verhelderende inzichten in haar boek ook beproefde recepten, stappenplannen en slimme tips aan.

Van de eerste tot de laatste bladzijde word je door Sara enthousiast en met kennis van zaken gecoacht en gemotiveerd om actie te ondernemen en je doelen te bereiken.

Dit boek gaat verder dan het oppervlakkig oppoetsen of opruimen van de buitenkant. Het zet aan tot duurzame verandering. Daar kun jij dag in dag uit de vruchten van plukken,” aldus nog Sara Van Wesenbeeck.

Over auteur Sara Van Wesenbeeck

Sara Van Wesenbeeck:

De boeken van auteur, organizing expert, life & business coach en mediator Sara Van Wesenbeeck - www.barkingdogs.be

 • Sara Van Wesenbeeck is een veelgevraagd spreker en expert in de media in binnen- en buitenland.

Bestel ‘Rust in je huis en je hoofd’

'Rust in je huis en je hoofd', vierde boek van life & business coach, professional organizer en auteur Sara Van Wesenbeeck - www.barkingdogs.be‘Rust in je huis en je hoofd’ is uitgegeven bij Lannoo en kost 19,99 euro.

Bestel ‘Rust in je huis en je hoofd’ via onderstaand bestelformulier.

Meer over ‘Rust in je huis en je hoofd’:

 • Auteur: professional organizer en life & business coach Sara Van Wesenbeeck
 • Uitgegeven bij Lannoo: ISBN 978 94 014 4422 4
 • Het boek telt 216 pagina’s
 • Te koop in België en in Nederland
 • Kostprijs: 19,99 euro + 3,50 euro portkosten per verzonden exemplaar (tarieven enkel geldig voor verzending binnen België)

Bestel hier een gesigneerd exemplaar van ‘Rust in je huis en je hoofd’:

 • STAP 1: Vul hier onderaan het bestelformulier in.
 • STAP 2: Vermeld zeker je adres + het aantal boeken dat je wenst te bestellen.
 • STAP 3: Schrijf dan de kostprijs over van het aantal boeken dat je wenst te bestellen: 19,99 euro per boek + 3,50 euro portkosten (per besteld exemplaar in België, portkosten andere landen op aanvraag) op het rekeningnummer van Barking Dogs: IBAN BE71 0689 0760 4169 – BIC GKCCBEBB.
 • STAP 4: Van zodra Barking Dogs je betaling heeft ontvangen, krijg je via de post een door Sara Van Wesenbeeck gesigneerd exemplaar van ‘Rust in je huis en je hoofd’ toegestuurd.

  Voornaam en naam *
  Adres *
  Telefoonnummer *
  Aantal exemplaren *
  Titel *
  Opmerkingen
  Barking Dogs respecteert je privacy