Het slimme organizing boek

‘Het slimme organizing boek’, voor een leven met meer tijd, minder stress en wanorde

Verlang je naar een leven met minder stress, minder wanorde en meer kwali-tijd? En wil je dat op een eenvoudige manier bereiken? Lees dan ‘Het slimme organizing boek’ van life & business coach en professional organizer en spreker Sara Van Wesenbeeck.

Het boek staat boordevol nuttige en slimme tips waar je meteen mee aan de slag kunt.

‘Het slimme organizing boek’ is uitgegeven bij Lannoo en is te koop in Vlaanderen en Nederland. In november 2015 kende het zijn vierde druk.

Je kunt het boek ook bestellen (via onderstaand contactformulier). Je krijgt dan een door Sara gesigneerd exemplaar bij je thuis bezorgd.

Meer over ‘Het slimme organizing boek’

Heb je de kinderen naar je werk meegebracht en je lunchpakket aan school afgezet? Verdrink je haast in je to do’s, je spullen en papierwerk? Hol je als een gek achter de tijd aan? Lijkt je bureau elke dag een beetje meer op oorlogsgebied? Dan is dit boek beslist iets voor jou!

In ‘Het slimme organizing boek’ van life & business coach, organizing expert en spreker Sara Van Wesenbeeck:

 • zet Sara je onder meer op een weldoend spullendieet
 • laat ze je de tijdvreters, spullenmagneten en papiermonsters in je huis, leven en werk ontdekken én verschalken
 • ontsluiert ze het mysterie van de eenzame sok
 • en helpt ze je om je ‘eendjes’ op je werk en thuis op een haalbare manier (weer) op een rij te krijgen.

Zo lukt het jou ook

Aan de hand van 101 concrete voorbeelden, praktische en haalbare tips en verfrissende inzichten toont Sara stap voor stap hoe je je organisatie- en opruimstijl kunt bijsturen, wat de valkuilen van je tijd, je spullen en je organisatie zijn en hoe je nieuwe slimme ‘goede gewoontes’ in je leven kunt integreren.

Want het goede nieuws is: organiseren kun je leren! En daarvoor hoef je zeker niet je hele leven om te gooien. Een paar gerichte, slimme acties maken meteen een wereld van verschil.

Het resultaat? Meer rust en overzicht in je huis, je gezin, je leven, je werk én je hoofd!

Bestel via onderstaand contactformulier een door auteur Sara Van Wesenbeeck gesigneerd exemplaar van ‘Het slimme organizing boek’. -> De allerlaatste exemplaren van dit boek gaan nu de deur uit (zolang de voorraad strekt). Je betaalt 10 euro (+3,50 euro portkosten voor verzending in België) i.p.v. 19,99 euro.

Lees ook: ‘Het handboek voor de spitsuurvrouw’

Naast ‘Het slimme organizing boek’ schreef Sara Van Wesenbeeck ook drie andere bestsellers:

 • ‘Het handboek voor de spitsuurvrouw’
 • ‘Het slimme budgetboek’
 • en ‘Rust in je huis en je hoofd’

en werkte ze als gastauteur en organizing-expert mee aan het Engelstalige boek ‘An organized world’ (Amazon) en aan het boek ‘Kinderdromen’ (Lannoo).

Het handboek voor de spitsuurvrouw: je survivalgids voor de ratrace van elke dag

Is hollen door het leven de enige sport die je beoefent? Ben je op slaapdieet en doe je aan laptop-lunchen en multitasken in de hoop elke dag nog wat extra tijd te winnen? Is brandjes blussen je specialiteit? Lijkt je leven, net als voor veel vrouwen die heel wat rollen moeten combineren, één langgerekt spitsuur? Dan is ‘Het handboek voor de spitsuurvrouw’ beslist iets voor jou!

In dit boek leert life & business coach, professional organizer en spreker Sara Van Wesenbeeck je om de spitsuurmomenten in je leven en werk beter te begrijpen en te managen. Sara reikt nuttige en haalbare strategieën en beproefde recepten aan zodat je niet langer hoeft te zwichten voor de waan(zin) van de dag.

‘Het handboek voor de spitsuurvrouw’, een absolute mustread voor iedereen die weer zelf de regisseur wil worden van zijn leven, thuis en op het werk!

Opleiding ‘Ik word professional organizer’: nu ook in België!

Vanaf het voorjaar 2016 organiseert Barking Dogs en Sara Van Wesenbeeck als eerste in België nu ook opleidingen voor startend professional organizer.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ben je een geboren en organizer en wil je er je beroep van maken? Wil je leren hoe je mensen coacht bij het duurzaam organiseren van hun spullen, papierwerk en tijd, thuis en/of op hun werkplek? Wil je een vliegende start maken met je organizing-bedrijf?

Wil je dit alles leren van de meest ervaren Belgische professional organizer en organizing-expert?

Dan zijn de praktische, inspirerende en verrijkende driedaagse opleidingen ‘Ik word professional organizer’ en ‘Ik word office organizer’ van professional organizer Sara Van Wesenbeeck en Barking Dogs beslist iets voor jou!

Laat het niet bij dromen, maar maak ze ook waar! Schrijf je hier in voor de opleiding ‘Ik word professional organizer’.

Bestel nu een gesigneerd exemplaar van ‘Het slimme organizing boek’

Omdat ‘Het slimme organizing boek’ in 2017 een remake heeft gekregen in ‘Rust in je huis en je hoofd’, gaan de allerlaatste exemplaren van ‘Het slimme organizing boek’ nu aan de helft van de prijs de deur uit – zolang de voorraad strekt.

‘Het slimme organizing boek’ (voor een leven met minder stress en wanorde):

 • Is deschreven door life & business coach en professional organizer Sara Van Wesenbeeck.
 • Telt 231 bladzijden boordevol nuttige en slimme tips om meteen mee aan de slag te gaan.
 • Is uitgegeven bij Lannoo (ISBN 9789020997781).
 • Kostprijs: Nu 10 euro i.p.v. 19,99 euro (+ 5,00 euro portkosten voor de België, andere landen op aanvraag).

‘Het slimme organizing boek’ bestel je zo:

 • STAP 1: Vul onderstaand bestelformulier in.
 • STAP 2: Vermeld op het formulier het aantal boeken dat je wenst te bestellen.
 • STAP 3: Schrijf de kostprijs van het aantal boeken dat je wenst te bestellen (10 euro i.p.v. 19,99 euro per boek + 5,00 euro = 15 euro per besteld exemplaar) over op het rekeningnummer van Barking Dogs: IBAN BE71 0689 0760 4169 – BIC GKCCBEBB.
 • STAP 4: Van zodra Barking Dogs je betaling heeft ontvangen, krijg je via de post een door Sara Van Wesenbeeck gesigneerd exemplaar van ‘Het slimme organizing boek’.

– Het slimme organizing boek –

Nu 10 euro i.p.v. 19,99 euro

+ 5,00 euro portkosten (voor België) (per besteld exemplaar)

(Bestel het boek via het contactformulier)