Het slimme budgetboek

Het boek waarmee je 100 euro per week wint!

In haar tweede bestseller toont life & business coach, professional organizer, personal finance expert en spreker Sara Van Wesenbeeck hoe je je budget in tijden van crisis een boost kunt geven, en meer geld kunt overhouden voor de leuke dingen van het leven.

Haar motto? Door slimmer te organiseren en met enkele kleine gedragsveranderingen, kun je zonder moeite heel wat extra geld verdienen, zonder daarbij aan luxe of plezier in te boeten.

Het resultaat: dubbele winst. Want als je de 10 kant-en-klare recepten van Sara volgt, zal je budget er een stuk rooskleuriger uitzien. Bovendien boek je ook persoonlijke winst: meer overzicht, minder stress en meer tijd!

‘Het slimme budgetboek’ (het boek waarmee je elke week 100 euro verdient) is uitgegeven bij Lannoo en is te koop in de (online) boekhandel, in België en Nederland.

Sara schreef ook:

Ook deze boeken zijn uitgegeven bij Lannoo.

Lezers aan het woord

  • “Het is een heel duidelijk en leerzaam boek. Men beseft soms niet welke invloed de kleine dagelijkse dingen hebben op ons budget. In dit boek wordt dit zeer goed uitgelegd. Ik zou het iedereen aanraden.” (bron: cosmox.be)
  • “De raadgevingen en tips die aan bod komen worden met zoveel positieve energie en helderheid gebracht dat het een plezier is om ze te lezen.  En als je net aan besparen begint, en nog nooit over budgettips gehoord hebt, dan is dit boek een goudmijn! … De rechttoe rechtaan tips zetten alles netjes op een rijtje in de vorm van “recepten,” en Van Wesenbeeck bespreekt ze met zoveel schwung dat ik er zowaar zin van kreeg om eindelijk mijn administratie eens uit te spitten!”  (bron: Blog ‘de zelfvoorzieningsbijbel’)

Bestel nu een gesigneerd exemplaar van ‘Het slimme budgetboek’

‘Het slimme budgetboek’ (het boek waarmee je 100 euro per week wint!):

  • geschreven door professional organizer, budgetcoach en life & business coach Sara Van Wesenbeeck.
  • telt 215 bladzijden boordevol nuttige en slimme tips en 10 budgetrecepten om meteen mee aan de slag te gaan.
  • uitgegeven bij Lannoo (ISBN 974-94-014-0546-1).
  • kostprijs: 19,99 euro (+ 5,00 euro portkosten voor de België, andere landen op aanvraag) – zolang de voorraad strekt.

‘Het slimme budgetboek’ bestel je zo:

  • STAP 1: Vul het contactformulier in.
  • STAP 2: Vermeld op het formulier duidelijk het aantal boeken dat je wenst te bestellen + je naam, adres en telefoonnummer.
  • STAP 3: Schrijf eerst de kostprijs over van het aantal boeken dat je wenst te bestellen (19,99 euro per boek) + 5,00 euro portkosten (per besteld exemplaar in België, portkosten andere landen op aanvraag) op het rekeningnummer van Barking Dogs: IBAN BE71 0689 0760 4169 – BIC GKCCBEBB.
  • STAP 4: Van zodra Barking Dogs je betaling heeft ontvangen, krijg je via de post een door professional organizer Sara Van Wesenbeeck gesigneerd exemplaar van ‘Het slimme budgetboek’.

– HET SLIMME BUDGETBOEK –

 19,99 euro

+ 5,00 euro portkosten (voor België) (per besteld exemplaar)

(Bestel ‘Het slimme budgetboek’ via dit contactformulier)