Je jaarbespaarplan: Financieel fit in april

Financieel fit in april. Je realiseert het dit jaar zonder moeite met mijn bespaartips.

Elke maand valt er wel wat te besparen. Op mijn geldblog ‘Mijn portemonnee’ vind je elke maand een handige checklist om actie te ondernemen en je portemonnee flink te spijzen.

Nog meer bespaartips vind je in mijn nieuwste boek en bestseller, ‘Hack je budget‘, 365 tips om meer uit je geld te halen.

Bespaar in april - jaarbespaarplan en tips van budgetexpert Sara Van Wesenbeeck, uit haar boek 'Hack je budget' - www.barkingdogs.be

Je jaarbespaarplan: Zo bespaar je in april

 • Ga aan de slag met je bespaarthema van deze maand. Laat heel het gezin meedoen. Ik geef je graag wat inspiratie: Besparen op kleren doe je bijvoorbeeld in januari, besparen op boodschappen in februari, besparen op spullen doe je in maart, in april bespaar je op water… Wat je hebt uitgespaard zet je opzij voor later of voor een extraatje.
 • Geniet volop van Pasen en de lentesfeer voor minder geld: Laat je niet (te veel) verleiden door al het lekkers en moois wat de paasklokken en de paashaas rondbrengen. Daar hangt een prijskaartje aan. Vergelijk prijzen voor je chocolade paaseieren en koop ze bij de goedkoopste winkel.
 • Organiseer een garage verkoop: Organiseer je spullen (heb je voor je jaarbespaarplan van maart al gedaan) en verkoop alle (nog goede) spullen waar jij zelf niets meer mee bent. Verkoop ze recht uit je garage. Een garage verkoop heeft nog meer impact als je er een opzet met de hele straat – uiteraard kan dit pas als de coronamaatregelen het toelaten.
 • Of kijk uit voor garage verkopen om zelf tweedehands spullen voor een prikje aan te kopen.
 • Koop en kook met de groenten en fruit van de maand april, zoals andijvie, bloemkool, pompoen, radijsjes. Besparen met seizoensgroenten doe je hier.
 • Wees proactief en plan nu al de aankoop van je geschenk voor moederdag. Wat kun je goedkoper aankopen, of maak het zelf. Daar zul je wellicht nu al aan moeten beginnen.
 • Op skivakantie? Ook daar kun je geld winnen door goed prijzen te vergelijken of voor een minder gekend en bescheidener skioord te kiezen.
 • Zet jezelf op extraatjes-dieet: Deze maand laat je elke dag een extraatje.
 • Houd de gordijnen ’s avonds wat langer open en doe de lichten wat later aan. De dagen zijn aan het lengen en door wat later lichten aan te steken, kun je besparen op elektriciteit. Alle beetjes helpen!
 • Niet vergeten: Check ook deze maand je bandenspanning. Zet je de bandenspanning elke maand goed, dan win je maar liefst 60 euro per jaar!

Bespaar het hele jaar door

Hier vind je het jaarbespaarplan van de andere maanden van het jaar. Met deze bespaaracties:

Volg de geldblog ‘Mijn portemonnee’ ook op Facebook

Volg mijn geldblog ‘Mijn portemonnee’:

Zo mis je geen enkel bespaarplan, en kun je elke maand zonder moeite je portemonnee spijzen met mijn slimme budgettips!

(Zonder moeite) nog meer geld besparen? Schrijf je NU in voor de gratis budgettips van expert Sara Van Wesenbeeck

Bespaar met de gratis whatsapp budgettips van budgetexpert Sara Van Wesenbeeck

Mag je portemonnee best wat verdikken?

Schrijf dan NU in voor de gratis budgettips via Whatsapp van budgetexpert en coach Sara Van Wesenbeeck.

Zo word jij, zonder moeite, elke tip een beetje rijker!

‘Hack je budget’, 365 tips om meer uit je geld te halen

Hack je budget van budgetexperte en coach Sara Van Wesenbeeck - www.barkingdogs.be
“Elke dag dat je niets doet, ben je geld aan het verliezen” – Budgetexpert en coach Sara Van Wesenbeeck.

Wil je meer geld overhouden op het einde van de maand, zonder in te boeten op comfort en plezier? Dan is ‘Hack je budget’ het boek voor jou!

Met de hacks in dit boek:

 • Haal je meer uit je geld
 • Kun je eindelijk weer sparen
 • Word je financieel fit
 • én krijg je ook rust in je hoofd. Want dat is één van de prettige bijwerkingen als je grip op je geldzaken hebt!

Elke dag een beetje rijker, ook in crisistijd? Dit winstgevende boek zet je meteen op weg!

Bestel hier een gesigneerd exemplaar van ‘Hack je budget’, 365 tips om meer uit je geld te halen.

 

Over de auteur: Sara Van Wesenbeeck is life & business coach, erkend bemiddelaar/mediator, personal organizer, spreker en auteur. Ze coacht managers, executives, ondernemers, artsen en specialisten, individuen en gezinnen bij het realiseren van een leven met minder stress, een betere worklife-balans en meer kwali-tijd. Sara is auteur van vijf bestsellers, Het handboek voor de spitsuurvrouw, Het slimme organizing boek, Het slimme budgetboek, Rust in je huis en je hoofd en Hack je budget, en een veelgevraagd expert in de media in binnen- en buitenland. Sara Van Wesenbeeck en het team van Barking Dogs zetten je in de juiste versnelling voor gelukkig, gezond en succesvol leven en werken.
Contacteer Barking Dogs en Sara Van Wesenbeeck. We bijten niet! www.barkingdogs.be.
(c) Foto’s: Unsplash