Belg bij gelukkigste van Europa: zo word je nóg gelukkiger, veerkrachtiger, productiever

‘In welke mate ben je algemeen gezien tevreden met het leven dat je momenteel leidt?’ Het antwoord op deze vraag van Eurostat, het statistisch bureau van de EU, was voor de Belgen een 7,6 op 10 waard. Met deze ‘geluks-score’ plaatst de Belg zich volgens het onderzoek van Eurostat op de zesde plaats van de gelukkigste inwoners in Europa.

Nog gelukkiger worden? Anderen gelukkig(er) maken? Het kàn!

Wie goed in zijn vel zit, tevreden en gelukkig is, kan de uitdagingen van het (drukke) leven beter aan. Je bent creatiever, productiever, veerkrachtiger. Je hebt betere relaties.

Nóg gelukkiger worden? Anderen (nog) gelukkiger maken? Dat kan, met deze 60 en meer tips uit mijn blog ‘Sara’s L!fesavers’:

Happy life!

Rust in je hoofd? Je realiseert het met Barking Dogs!

Creëer meer rust in je hoofd en maak van dit jaar je beste ooit. Het deskundige team van Barking Dogs coacht je met plezier – én met kennis van zaken – op weg naar een leven met minder stress, meer effectiviteit, evenwicht en veerkracht en meer tijd voor datgene wat er echt toe doet:

  • we coach: coaching van individuen, coaching op de werkplek, coaching van spitsuurvrouwen en spitsuurmannen en spitsuurprofessionals, coaching van ondernemers en bedrijven, coaching van (tand)artsen, teamcoaching, organizing coaching voor gezinnen, crossroad coaching…
  • we mediate: bemiddeling bij conflicten op de werkplek en in het dagelijks leven, conflictcoaching van één van de partijen in een conflict
  • we train: boek een workshop of volg onze gecertificeerde opleidingen voor professional organizers en office organizers (uniek in België).

Contacteer Barking Dogs

Contacteer Barking Dogs. Een telefonisch kennismakingsgesprek is gratis.

En, we bijten niet!

 

Sara Van Wesenbeeck, life & business coach, personal organizer, erkend bemiddelaar, trainer en auteur - www.barkingdogs.be
Over de auteur: Sara Van Wesenbeeck is life & business coach, erkend bemiddelaar bij arbeidsconflicten, professional organizer, spreker en auteur. Ze coacht managers, executives, ondernemers, artsen en specialisten, onderwijspersoneel, individuen en gezinnen bij het realiseren van een leven met minder stress, een betere worklife-balans en meer kwali-tijd. Sara is auteur van Het handboek voor de spitsuurvrouw, Het slimme organizing boek, Het slimme budgetboek en Rust in je huis en je hoofd en een veelgevraagd expert in de media in binnen- en buitenland. Sara Van Wesenbeeck en Barking Dogs zetten je in de juiste versnelling voor effectief, gelukkig, gezond en succesvol leven en werken.
Contacteer Barking Dogs en Sara Van Wesenbeeck. We bijten niet! www.barkingdogs.be.