Wat is jouw money confession?

Wat is jouw ‘money confession’? Met deze vraag lanceerde Febelfin, de Belgische federatie van de financiële sector, haar campagne om geldzaken (bij jongeren) bespreekbaar te maken.

In mijn nieuwste budgetboek ‘Hack je budget, 365 tips om meer uit je geld te halen’ en ook in deze blogpost vertel ik waarom het slim en nuttig is om geldzaken ook in jouw gezin en omgeving bespreekbaar te maken.

Geldzaken: praat erover!

(Niet) Praten over geld, is één van de taboes die nog altijd overeind staan. Maar waarom zou je wel over geld praten? Geld heeft een impact op bijna alles in je leven. Erover zwijgen is dus net hetzelfde als de struisvogel die zijn kop in het zand steekt. Hij komt geen stap verder.

Waarom is het slim om over geld(zaken) te praten?

Ondanks je schroom, is het slim om over geld(zaken) te praten. Je bewijst er jezelf, anderen én je portemonnee een dienst mee:
  • Door geld bespreekbaar te maken in je gezin, leer je je kinderen om op een gezonde manier met geld om te gaan.
  • Door er met je partner over te praten, kun je je op één lijn zetten (en zo veel geld winnen), en aanhoudende frustraties, conflicten en stress wegwerken.
  • Door het onder vrienden bespreekbaar te maken, geef je hun ook de kans om jouw situatie beter te begrijpen en samen op zoek te gaan naar oplossingen.
  • Door over geld te praten, help je anderen. Je toont dat ze niet de enigen zijn die bijvoorbeeld geldzorgen hebben, en dat anderen er wél oplossingen voor gevonden hebben. Je kunt van elkaar leren: hoe hebben anderen het opgelost. En je wordt zelf geholpen.
Dus, wat is jouw ‘money confession‘? Delen mag op de Facebookpagina MijnPortemonnee.be.

 (Zonder moeite) nog meer geld besparen? Schrijf nu in voor de gratis budgettips van expert Sara Van Wesenbeeck

Mag je portemonnee best wat verdikken?

Schrijf dan NU in voor de gratis budgettips via Whatsapp van budgetexpert en coach Sara Van Wesenbeeck.

Zo word jij, zonder moeite, elke tip een beetje rijker!

Financieel fit zijn én blijven? Het kàn, met het boek ‘Hack je budget’

Hack je budget van budgetexperte en coach Sara Van Wesenbeeck - www.barkingdogs.be

Wil je meer geld overhouden op het einde van de maand, zonder in te boeten op comfort en plezier? Dan is ‘Hack je budget‘ van Sara Van Wesenbeeck hét boek voor jou!

Budgetexperte Sara Van Wesenbeeck selecteerde 365 beproefde en slimme tips en combineert deze met handige stappenplannen die je meteen geld zullen opleveren.

Met de hacks in dit boek:

  • Haal je meer uit je geld
  • Kun je eindelijk weer sparen
  • Word je financieel fit
  • én krijg je ook rust in je hoofd. Want dat is één van de prettige bijwerkingen als je grip op je geldzaken hebt!

“Elke dag dat je niets doet, ben je geld aan het verliezen. Het kost niets en brengt alleen maar op, dus waar wacht je nog op?” – Budgetexpert en coach Sara Van Wesenbeeck.

Elke dag een beetje rijker, ook in crisistijd? Dit winstgevende boek zet je meteen op weg!

Bestel hier een gesigneerd exemplaar van ‘Hack je budget’, 365 tips om meer uit je geld te halen.

Over de auteur: Life & business coach - Professional organizer - mediator - spreker - auteur Sara Van Wesenbeeck @ Barking DogsSara Van Wesenbeeck is personal coach, erkend FBC-bemiddelaar bij arbeidsconflicten, professional organizer, spreker en auteur. Ze coacht managers, executives, spitsuurvrouwen, ondernemers, artsen en specialisten, onderwijspersoneel, individuen en gezinnen bij het realiseren van een leven met minder stress, een betere work-lifebalans en meer kwali-tijd. Sara is auteur van vier bestsellers: Het handboek voor de spitsuurvrouw, Het slimme organizing boek, Het slimme budgetboek, Rust in je huis en je hoofd en Hack je budget en een veelgevraagd expert in de media in binnen- en buitenland. Sara Van Wesenbeeck en Barking Dogs zetten je in de juiste versnelling voor effectief, gelukkig, gezond en succesvol leven en werken.
Contacteer Barking Dogs en Sara Van Wesenbeeck. We bijten niet! www.barkingdogs.be.