Radio 2 De Inspecteur: Waar gaat al mijn geld toch naartoe?

Waar gaat al mijn geld toch naartoe? De Inspecteur van Radio 2 riep de hulp in van budgetexpert en personal organizer Sara Van Wesenbeeck voor advies.

De Inspecteur roept de hulp in van budgetexpert Sara Van Wesenbeeck

Financiële lenteschoonmaak met tips van budgetexpert Sara Van Wesenbeeck - www.barkingdogs.be

Denk jij ook vaak halverwege de maand: waar gaat al mijn geld toch naartoe? Dan is het misschien eens tijd voor een lenteschoonmaak in je financiën. Maar hoe begin je eraan?

Budgetexpert Sara Van Wesenbeeck vertelt aan De Inspecteur hoe je het aanpakt.

Ga aan de slag met slimme adviezen

Lees hier de budgetadviezen van Sara Van Wesenbeeck op Radio2.be, en ga meteen aan de slag.

Meer winst maken? Koop hier ‘Het slimme budgetboek’

Het boek waarmee je 100 euro per week wint!

Bestel het boek hier.

Het slimme budgetboek van budgetexpert Sara Van Wesenbeeck - www.barkingdogs.beIn haar tweede boek toont personal finance expert en life & business coach Sara Van Wesenbeeck hoe je je budget in tijden van crisis een boost kunt geven, en meer geld kunt overhouden voor de leuke dingen van het leven.

  • Haar motto? Door slimmer te organiseren en met enkele kleine gedragsveranderingen, kun je zonder moeite heel wat extra geld verdienen, zonder daarbij aan luxe of plezier in te boeten.
  • Het resultaat: dubbele winst. Want als je de 10 kant-en-klare recepten van Sara volgt, zal je budget er een stuk rooskleuriger uitzien. Bovendien boek je ook persoonlijke winst: meer overzicht, minder stress en meer tijd!

‘Het slimme budgetboek’ (het boek waarmee je elke week 100 euro verdient) is uitgegeven bij Lannoo en is te koop in de (online) boekhandel, in België en Nederland.

Sara schreef ook:

Ook deze boeken zijn uitgegeven bij Lannoo.

Lezers aan het woord over ‘Het slimme budgetboek’

  • “Het is een heel duidelijk en leerzaam boek. Men beseft soms niet welke invloed de kleine dagelijkse dingen hebben op ons budget. In dit boek wordt dit zeer goed uitgelegd. Ik zou het iedereen aanraden.” (bron: cosmox.be)
  • “De raadgevingen en tips die aan bod komen worden met zoveel positieve energie en helderheid gebracht dat het een plezier is om ze te lezen.  En als je net aan besparen begint, en nog nooit over budgettips gehoord hebt, dan is dit boek een goudmijn! … De rechttoerechtaan tips zetten alles netjes op een rijtje in de vorm van “recepten,” en Van Wesenbeeck bespreekt ze met zoveel schwung dat ik er zowaar zin van kreeg om eindelijk mijn administratie eens uit te spitten!”  (bron: Blog ‘de zelfvoorzieningsbijbel’)