Coronamaatregelen Barking Dogs: fysieke trainingen en workshops verplaatst, coaching en bemiddeling online, inschrijvingen najaar reeds geopend

In verband met de covid19-uitbraak heeft ook Barking Dogs aanpassingen gedaan aan (de aanpak van) haar diensten. We zetten ze graag voor u op een rij:

  • Alle fysieke trainingen, opleidingen en workshops (zoals onder meer de opleiding ‘Ik word professional organizer’) van Barking Dogs zijn minstens tot en met 3 mei 2020 opgeschort. We hebben waar mogelijk data verplaatst naar juni en naar het najaar.
  • Coachingstrajecten vinden wel plaats, maar dan online via videobellen. Je kunt dus ook in corona-tijd nog altijd een coachingstraject opstarten bij Barking Dogs.
  • In plaats van de face-to-face bemiddelingstrajecten, kun je nu bij Barking Dogs tijdelijk terecht voor ‘bemiddelende interventies’. Die vinden ook via videobellen plaats. De verschillende betrokkenen zitten (online) met de erkende bemiddelaar samen aan tafel en gaan onder zijn/haar deskundige leiding op zoek naar uitkomsten en oplossingen voor hun conflict. De bemiddelaar faciliteert daarbij het communicatieproces tussen de partijen.
  • De inschrijvingen voor de opleidingen ‘Ik word professional organizer’ en ‘Ik word office organizer/organizing adviseur’ van het najaar zijn nu reeds geopend. Schrijf hier in voor deze opleidingen.

Hopelijk hebben de uitzonderlijke maatregelen het beoogde effect en kunnen we elkaar snel weer face-to-face ontmoeten.

We wensen iedereen heel veel sterkte en doorzettingsvermogen in deze lastige tijden!