Organiseer je gezin in corona-tijden: recept voor een nuttige en gezellige gezinsvergadering

Samenleven in corona-tijden. Tips van spitsuurvrouwencoach Sara Van Wesenbeeck: www.barkingdogs.be

Samenleven in corona-tijden, het is momenteel voor velen onder ons een uitdaging. Aan de ene kant is het een uitgelezen kans voor meer kwali-tijd, maar er zijn ook uitdagingen. Zo is het geen sinecure om alles vlot en gesmeerd en zonder spanningen te laten verlopen.
Hoe pak je het aan? Met een gezinsvergadering!

Op het menu: de gezinsvergadering

Het spitsuur in je gezin, leven en werk beter leren managen? Boek nu een coachingstraject van Barking Dogs

Een druk gezin combineren met een drukke baan en een druk sociaal leven, het is beslist ook voor jou en jouw gezin een uitdaging.

Wil je het voortaan anders aanpakken? Laat je dan coachen door een van de ervaren personal coaches van Barking Dogs, ook bij jou thuis. En ook via Skype.

Contacteer Barking Dogs

Wil je aan de slag? Een (online) coachingstraject boeken?

Contacteer Barking Dogs. Een telefonisch kennismakingsgesprek is gratis.

 

Over de auteur: Life & business coach - Professional organizer - mediator - spreker - auteur Sara Van Wesenbeeck @ Barking DogsSara Van Wesenbeeck is life & business coach, erkend bemiddelaar bij arbeidsconflicten, professional organizer, spreker en auteur. Ze coacht managers, executives, ondernemers, artsen en specialisten, onderwijspersoneel, individuen en gezinnen bij het realiseren van een leven met minder stress, een betere worklife-balans en meer kwali-tijd. Sara is auteur van Het handboek voor de spitsuurvrouw, Het slimme organizing boek, Het slimme budgetboek en Rust in je huis en je hoofd en een veelgevraagd expert in de media in binnen- en buitenland. Sara Van Wesenbeeck en Barking Dogs zetten je in de juiste versnelling voor effectief, gelukkig, gezond en succesvol leven en werken.
Contacteer Barking Dogs en Sara Van Wesenbeeck. We bijten niet! www.barkingdogs.be.
(c) Afbeelding: Unsplash
(Deze blogpost van expert Sara Van Wesenbeeck werd voor het eerst gepubliceerd in ‘Het slimme organizing boek’ (2011) en als blogpost op 3 februari 2015)