Goed Gevoel: dé geldtips voor 2020 van coach Sara Van Wesenbeeck

Veel goede voornemens hebben met geld te maken. Niet voor niets besteedt het maandblad Goed Gevoel daarom deze maand aandacht aan het slimmer managen van je budget.

Met de geldtips van personal organizer, budgetcoach en auteur van ‘Het slimme budgetboek’ Sara Van Wesenbeeck word jij dit jaar weer baas over je eigen portemonnee.

Zo word je weer baas over je eigen portemonnee

Wil je ook je goede (budget)voornemens waarmaken? Ga dan aan de slag met de geldtips van Sara Van Wesenbeeck in Goed Gevoel.

Met deze budgettips kun je dit jaar een aardige cent winnen (maar om er meer over te weten, moet je wel het artikel lezen ;-)):

 • Betaalpijn‘ doet je minder uitgeven. Wat dit precies is en hoe je het in de praktijk toepast, verneem van coach Sara.
 • Met de ‘Latte factor’ word je makkelijk rijk (kost je echt geen moeite, probeer het maar eens uit).
 • De vloek van druk druk druk: altijd maar hollen en gehaast zijn kost je geld, véél geld.
 • Foutje van de mentale boekhouder: onze ‘mentale’ boekhouder, ja die hebben we allemaal, bedenkt graag smoezen om (grote) uitgaven te verantwoorden.
 • Besparen in de supermarkt. Ja, dat kan. Verander je koopgewoontes én ga eens wat vaker door de knieën.

Meer weten en aan de slag gaan met je budget? Lees het artikel en de geldtips van Sara Van Wesenbeeck in Goed Gevoel.

Slimme geldtips in Goed Gevoel

In slechts drie bladzijden en met de geldtips van Sara Van Wesenbeeck ben je weer bij om in 2020 een aardige cent te verdienen. En het kost heus niet veel moeite:

 • Pagina 1: Beter omgaan met geld
 • Pagina 2: Slimme budgettips om meteen mee aan de slag te gaan, deel 1
 • Pagina 3: Slimme budgettips, deel 2

Aanbieding (zo lang de voorraad strekt)

Op zoek naar een vollere portemonnee, zonder dat je daarbij moet inboeten aan luxe of plezier? Het slimme budgetboek’ (het boek waarmee je elke week 100 euro wint) van life- en budgetcoach Sara Van Wesenbeeck vertelt het je van a tot z, aan de hand van

 • praktische tips
 • en beproefde recepten

Aanbieding: 10 euro (in plaats van 19,99 euro) – deze actie is niet meer geldig

Om je te helpen bij het waarmaken van je goede voornemens, is ‘Het slimme budgetboek’ nu te koop voor 10 euro (in plaats van 19,99 euro).

Deze actie is tijdelijk en geldt zo lang de voorraad strekt.

Bestel nu een gesigneerd exemplaar van ‘Het slimme budgetboek’

‘Het slimme budgetboek’ bestel je zo:

 • STAP 1: Vul het contactformulier in en verstuur het.
 • STAP 2: Vermeld op het formulier duidelijk het aantal boeken dat je wenst te bestellen + je naam, adres en telefoonnummer.
 • STAP 3: Schrijf eerst de kostprijs over van het aantal boeken dat je wenst te bestellen (10,00 euro per boek) + 3,50 euro portkosten (per besteld exemplaar in België en Nederland, portkosten andere landen op aanvraag) op het rekeningnummer van Barking Dogs: IBAN BE71 0689 0760 4169 – BIC GKCCBEBB.
 • STAP 4: Van zodra Barking Dogs je betaling heeft ontvangen, sturen we je een door auteur Sara Van Wesenbeeck gesigneerd exemplaar van ‘Het slimme budgetboek’ toe.

– HET SLIMME BUDGETBOEK –

 Nu tijdelijk aan 10,00 euro

+ 3,50 euro portkosten (voor België) (per besteld exemplaar)

(Bestel ‘Het slimme budgetboek’ via dit contactformulier)

 

“Het is een heel duidelijk en leerzaam boek. Men beseft soms niet welke invloed de kleine dagelijkse dingen hebben op ons budget. In dit boek wordt dit zeer goed uitgelegd. Ik zou het iedereen aanraden.” (bron: cosmox.be)

“De raadgevingen en tips die aan bod komen worden met zoveel positieve energie en helderheid gebracht dat het een plezier is om ze te lezen.  En als je net aan besparen begint, en nog nooit over budgettips gehoord hebt, dan is dit boek een goudmijn! … De rechttoerechtaan tips zetten alles netjes op een rijtje in de vorm van “recepten,” en Van Wesenbeeck bespreekt ze met zoveel schwung dat ik er zowaar zin van kreeg om eindelijk mijn administratie eens uit te spitten!”  (bron: Blog ‘de zelfvoorzieningsbijbel’)