Libelle: Te druk voor elkaar? Met de tips van bemiddelaar Sara Van Wesenbeeck maak je toch tijd voor je relatie

Vandaag op Libelle.be: “We hebben het allemaal lekker druk en balanceren tussen werk, kinderen, hobby’s, vrienden… Maar eerlijk: hoe vaak verliezen we onze partner en onze relatie uit het oog, en beginnen we naast in plaats van met elkaar te leven? Onze expert Sara Van Wesenbeeck geeft tips om het niet zover te laten komen.”

Libelle.be: Expert Sara Van Wesenbeeck over de valkuil van de ratrace

Te druk voor elkaar? Met de tips van organizing expert en bemiddelaar Sara Van Wesenbeeck maak je toch tijd voor je relatie. www.barkingdogs.be

Sara Van Wesenbeeck, lifecoach en conflictbemiddelaar bij Barking Dogs en auteur van ‘Het handboek voor de spitsuurvrouw’ op Libelle.be:

“We moeten met z’n allen veel ballen in de lucht houden, elke dag opnieuw. En dat aan een erg hoog tempo, dus schakelen we naar de hoogste versnelling op het werk, thuis en daarbuiten. Die drukke ratrace houdt heel wat risico’s in. Ook voor je relatie, want voor je het weet, praat je niet meer met elkaar, leef je naast in plaats van met elkaar en is je relatie uiteindelijk geen prioriteit meer. Dé voedingsbodem voor heel wat conflicten en relatieproblemen.”

Te druk voor elkaar? Met de tips van lifecoach en bemiddelaar Sara Van Wesenbeeck zet je je relatie op het goede spoor

Hoe voorkom je dat je als koppel opgeslokt wordt in de ratrace? Met de tips van organizing expert en conflictbemiddelaar Sara Van Wesenbeeck maak je toch tijd voor elkaar.

Leer hier Sara’s adviezen voor meer tijd voor elkaar en voor je relatie op Libelle.be…