Zo bereid je je inbox voor op je vakantie (en vermijd je een overladen inbox bij terugkeer)

Zo bereid je je inbox voor op je vakantie (en vermijd je een overladen inbox bij terugkeer): tips van life & business coach Sara Van Wesenbeeck - www.barkingdogs.be

Eerder al kon je op mijn blog lezen hoe je zonder (werk)stress op vakantie vertrekt. Met een goede voorbereiding kom je een heel eind en dat geldt ook voor je mailbox.

Niet prettig dat je inbox op ontploffen staat bij je terugkeer uit vakantie. Daar krijg je nu beslist al stress van. Om dit te voorkomen en om na je vakantie je e-mails snel en efficiënt te kunnen verwerken, kun je ook je mailbox nu al op je vakantie voorbereiden.

Ga hier aan de slag met mijn tips.

Coaching voor meer grip op je mailbox en je werk door Barking Dogs

Wil je eindelijk weer grip op je mailbox? Al je e-mails makkelijk kunnen afhandelen? Je niet langer de hele dag laten onderbreken door je e-mails ? Eindelijk al je to do’s kunnen afwerken? Niets meer uitstellen? Je werk(load) onder controle krijgen?

Dan ben je bij Barking Dogs aan je het juiste adres om je mailbox te temmen én om nieuwe goede (werk)gewoontes te introduceren en te verankeren in je leven en werk.

Barking Dogs coacht jou, je medewerkers en/of je team onder meer op de werkplek. Een greep uit het aanbod:

Contacteer Barking Dogs. Een telefonisch kennismakingsgesprek is gratis.

En… we bijten niet!

 

Over de auteur: Sara Van Wesenbeeck is life & business coach, erkend bemiddelaar bij arbeidsconflicten, professional organizer, spreker en auteur. Ze coacht managers, executives, ondernemers, artsen en specialisten, onderwijspersoneel, individuen en gezinnen bij het realiseren van een leven met minder stress, een betere worklife-balans en meer kwali-tijd. Sara is auteur van Het handboek voor de spitsuurvrouw, Het slimme organizing boek, Het slimme budgetboek en Rust in je huis en je hoofd en ze is een veelgevraagd expert in de media in binnen- en buitenland. Sara Van Wesenbeeck en Barking Dogs zetten je in de juiste versnelling voor effectief, gelukkig, gezond en succesvol leven en werken.
Contacteer Barking Dogs en Sara Van Wesenbeeck. We bijten niet! www.barkingdogs.be.
(c) Foto: Shutterstock – IY28
(Deze blogpost van Sara Van Wesenbeeck werd voor het eerst gepubliceerd op 13 juni 2015)