Zonder (werk)stress met vakantie: 9 slimme tips

Met deze 10 slimme tips van life & businesscoach Sara Van Wesenbeeck ga je zonder (werk)stress met vakantie! www.barkingdogs.be

Ben je stilaan toe aan een welgekomen en verkwikkende vakantie, maar bezorgt net dat vooruitzicht je nu al heel wat stress? Hoe krijg je al je werk rond voor je vertrek en hoe moet het met je werk tijdens – en na – je vakantie? En hoe houd je je batterijen na je vakantie zo lang mogelijk opgeladen?

Stress voor en na vakantie: een zorg van heel wat professionals

Stress voor een na vakantie is een zorg van heel wat professionals, dat blijkt ook uit de jaarlijkse enquête van Radar, het consumentenmagazine van Avro-Tros (waar ik op 22 april jongstleden nog te gast was als expert worklife-balans).

Een goede reden om vakantie minder leuk te vinden, is als het je stress geeft, en uit het onderzoek blijkt ook dat vakantiestress vooral voor en na de reis ervaren wordt: om alles voor vertrek af te krijgen, of het werk dat is blijven liggen in te halen. Dat is beslist bij jou niet anders.

Vertrek zonder werkstress op vakantie

Geen nood, met mijn tips in de krant Deze Week ruil je dit jaar zorgeloos het kantoor voor vakantie!

Ga hier aan de slag met mijn tips.

Maak van dit jaar je beste ooit. Realiseer het samen met Barking Dogs

Maak van dit jaar je beste ooit! Realiseer het samen met life & business coach, mediator, professional organizer en auteur Sara Van Wesenbeeck en met:

Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

We bijten niet!

(c) Foto: Shutterstock – Sofiaworld
(Deze blogpost van life & business coach Sara Van Wesenbeeck werd voor het eerst gepubliceerd op 13 juni 2015)