Niet te missen: Boekvoorstelling ‘Rust in je huis en je hoofd’ (mét slimme tips)

Wil je meer grip op je tijd krijgen? Jezelf en je werk beter organiseren? Niet langer moeten zoeken naar je sleutelbos? Eindelijk komaf maken met stapels papier die je de hele tijd loopt te verplaatsen? Verlang je naar rust in je hoofd?

Dan is de boekvoorstelling ‘Rust in je huis en je hoofd’ van organizing expert, life & business coach en auteur Sara Van Wesenbeeck beslist iets voor jou!

Kom op 21 september naar het Provinciehuis in Leuven voor een avond vol slimme tips waar je meteen mee aan de slag kunt.

Niet zomaar een boekvoorstelling

'Rust in je huis en je hoofd' van organizing expert en life & business coach Sara Van Wesenbeeck - Barking DogsPak de tastbare buitenwereld aan om in je hoofd orde op zaken te stellen en rust te vinden. Het is niet alleen de rode draad in het boek ‘Rust in je huis en je hoofd’ van organizing expert Sara Van Wesenbeeck, maar ook in haar boekvoorstelling.

Tijdens de avond deelt Sara haar beste tips en beproefde recepten voor het slim organiseren van je leefomgeving, je tijd, jezelf, je gezin en je werk.

Daarna kun jij meteen aan de slag!

Lees hier de brochure ‘Boekvoorstelling Rust in je huis en je hoofd’.

Boekvoorstelling mét slimme tips van Sara Van Wesenbeeck

Wil je er bij zijn? Dat kan:

Wanneer: donderdag 21 september 2017 – van 20.00 tot 22.00 uur

Waar: Provinciehuis (raadzaal) – Provincieplein 1 in Leuven

Toegang: is gratis, maar inschrijven is verplicht (schrijf snel in, want het aantal plaatsen is beperkt: myriam.philips@vlaamsbrabant.be of via 016 26 73 48).

 

PS: Na de boekvoorstelling kun je het boek ‘Rust in je huis en je hoofd’ ook aankopen voor slechts 10 euro. Auteur Sara Van Wesenbeeck signeert die avond met plezier jouw exemplaar!