Goed slapen? Je doet het met de checklist van coach Sara Van Wesenbeeck op Managementsupport.nl

Met deze tips van life & business coach en personal organizer Sara Van Wesenbeeck is een goede nachtrust voor jou een haalbare droom. @ Barking Dogs“Een gezonde slaap is goed voor je gezondheid, het haalt de stress uit je leven en helpt om spitser, creatiever, veerkrachtiger en productiever te zijn. Toch lopen we in deze immer wakkere wereld volgens slaapexperts met z’n allen te moe rond, met alle gevolgen van dien. Het is dus belangrijk om aandacht te hebben voor je slaap.”

Dat vertelt life & business coach, personal organizer en auteur Sara Van Wesenbeeck op de website van Management Support, de Nederlandse website voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementassistenten.

Slaap als een roos, leef zonder stress

Ook overtuigd van het belang van een goede en verkwikkende slaap? Met deze tips van Sara Van Wesenbeeck voor een goede nachtrust is een goede slaap voor jou een haalbare droom.

((c) illustratie: Shutterstock – Studio G)