Coming soon: Rust in je huis en je hoofd, vierde boek van Sara Van Wesenbeeck

Het vierde boek van life & business coach, professional organizer, bemiddelaar en spreker Sara Van Wesenbeeck komt eraan! – en dit is géén aprilgrap.

Rust in je huis en in je hoofd… daar droom je wellicht ook van. Aan de hand van de haalbare stappenplannen en de praktische tips uit Sara’s boek kun je dit echt en duurzaam realiseren.

Sara reikt geen tips aan voor wat oppervlakkig poetswerk. In haar boek coacht ze je bij het introduceren van werkbare systemen en beproefde recepten.

Rust in huis en je hoofd

‘Rust in je hoofd’ was in 2011 al het centrale thema in ‘Het slimme organizing boek’, voor een leven met minder stress en wanorde, de allereerste long- en bestseller van Sara Van Wesenbeeck en het allereerste Belgische organizing-boek.

Als één van de eerste professional organizers in België droeg Sara, onder meer ook in haar boeken, de boodschap uit dat het organiseren van je buitenkant, je leefomgeving, wel degelijk impact heeft op je binnenkant.

Gelukkig zijn de Belgen hier ondertussen ook van overtuigd geraakt.

6 jaar later

Nu 6 jaar later ligt de volledig herziene versie van ‘Het slimme organizing boek’ binnenkort opnieuw in de (online) boekhandel onder de titel ‘Rust in je huis en je hoofd’.

Het boek en het thema ‘organizing’ zijn actueler dan ooit. Na de Nederlanders hebben nu ook de Belgen ‘het organiseren van leven en werk’ omarmd en er het nut van ingezien. Het heeft even geduurd, maar nu is het dus zover.

Rust in je hoofd, leven in balans

Wil je zelf aan de slag met de beproefde recepten van een van de eerste en meest gekende professional organizers van België? Dat kan!

Het vierde boek van Sara Van Wesenbeeck is het zomerboek 2017 van uitgeverij Lannoo en is vanaf 1 juni te koop in de (online) boekhandel in België en Nederland!