30 mei 2015: Lezing ‘Spitsuurvrouw’

Lezing ‘Spitsuurvrouw’ op 30 mei in de Gezondheidsbib van de CM

 

CMIs hollen door het leven de enige sport die je beoefent? Ben je op slaapdieet en doe je aan laptop-lunchen en multitasken in de hoop elke dag nog wat extra tijd te winnen? Is brandjes blussen je specialiteit? Lijkt je leven, net als dat van veel vrouwen, één langgerekt spitsuur?

 

Dan is de (interactieve) lezing ‘Spitsuurvrouw’ van life & business coach, professional organizer, spreker en auteur Sara Van Wesenbeeck beslist iets voor jou!

 

De lezing ‘Spitsuurvrouw’ vindt plaats op zaterdag 30 mei, om 14.00 uur, in de Gezondheidsbib van de CM. CM-leden betalen 4 euro, niet-leden 8 euro.

 

Het handboek voor de spitsuurvrouw - Sara Van WesenbeeckEn naar aanleiding van de lezing van Sara Van Wesenbeeck schenkt CM Brugge je in samenwerking met uitgeverij Lannoo 20% korting bij aankoop van het boek ‘Het handboek voor de spitsuurvrouw’. Je betaalt dan 15,19 euro i.p.v. 18,99 euro. De korting geldt tot 30 juni, zolang de voorraad strekt.

 

Inschrijven voor de lezing lezing ‘Spitsuurvrouw’ van life & business coach Sara Van Wesenbeeck of voor de korting op Sara’s boek kan hier.