2 februari 2015 – Radio 1 Hautekiet

Organiseer een gezinsvergadering

‘Het handboek voor de spitsuurvrouw’ van personal coach Sara Van Wesenbeeck kwam ter sprake in het radioprogramma ‘Hautekiet’ (luister mee vanaf 10’30”) waarin Jan Hautekiet het had over de gezinsvergadering.

Life & business coach Sara Van Wesenbeeck schreef eerder al over de gezinsvergadering in ‘Het slimme organizing boek’ en in haar recentste boek ‘Het handboek voor de spitsuurvrouw’.

Ook in haar workshop ‘L!fesavers voor spitsuurouders’ reikt ze de gezinsvergadering aan als ideale tool om de taken binnen het gezin te (her)verdelen en om betrokkenheid van het hele gezin bij het huishouden te garanderen. Op die manier creëer jij een gezin met minder ‘spitsuurmomenten’ en wordt het een plek waar het voor iedereen goed toeven is.

Wil je ook weten hoe een gezinsvergadering werkt en wat het voor jou kan opbrengen? Lees dan meer op Sara’s L!fesavers, de blog van life & business coach Sara Van Wesenbeeck. Sara reikt je een 5-stappenplan aan om zelf een gezinsvergadering te organiseren.

Lees Sara’s blogpost ‘Organiseer een gezinsvergadering in 5 stappen’…