Zo haalde ik de Nederlanders uit de stress

 

header_jeroen van inkel

 

Naar aanleiding van de publicatie van ‘Het handboek voor de spitsuurvrouw’ was ik vandaag te gast in het radioprogramma ‘Van Inkel in de middag’ van de bekende Nederlandse radio-DJ Jeroen van Inkel op Radio Veronica.

 

Ik kreeg vijf minuten om de Nederlanders uit de stress te halen met mijn ‘allerbeste tips’.

 

Zo vertelde ik ‘dat mannen slim zijn, omdat ze één ding per keer doen’ (dat ‘compliment’ zag Jeroen van Inkel wel zitten ;-)), dat multitasken een illusie is omdat je hersenen het gewoonweg niet kunnen en dat je met een pauze van vijf minuten je productiviteit kunt verhogen en de stress uit je leven kunt halen.

 

Precies om kwart voor vijf werd ik uitgeroepen tot ‘Het lekkere wijf van kwart voor vijf’ omdat ik de Nederlanders met mijn spitsuur-tips uit de stress haalde. Ik zie het als een compliment…

 

Luister mee naar mijn (spitsuur)tips op Radio Veronica…