Eindelijk een leven zonder ochtendstress!

Gisteren kon je Gaby, een van mijn (enthousiaste) coachees, aan het woord horen bij ‘De Madammen’ op Radio 2. In een reportage, opgenomen aan de ontbijttafel bij Gaby thuis, deelde ze haar tips voor schoolochtenden zonder stress.

 

Ochtenden zonder stress… Bestààt dat echt? Het is een verzuchting die ik bij veel van mijn coachees hoor. De meeste mensen lopen voor dag en dauw immers al als een kip zonder kop rond omdat er ’s ochtends op oh-zo-korte-tijd toch oh-zo-veel gedaan moet worden. Ze arriveren uitgeput op het werk met het gevoel dat ze er al een volledige dagtaak op hebben zitten – en de werkdag moet op dat moment nog beginnen.

 

Hopelijk kunnen de getuigenis en de nuttige en haalbare tips van mijn coachee Gaby – en haar kinderen – jou inspireren. Dank zij een aantal eenvoudige ‘goede gewoontes’ – die écht werken – slaagt zij er in om op een half uur tijd met haar 5 kinderen vertrekkensklaar te staan (zelfs op de eerste schooldagen ;-)), zonder dat de stress om de hoek komt kijken.

 

Hoe ook jij dat voor elkaar kunt krijgen, verneem je in deze radioreportage. Luister mee naar ‘De Madammen’…

 

En jij? Welke l!fesavers heb jij om je dag zonder stress te kunnen starten?