17 juni 2013 – Boek ‘An organized world’

An organized world

 

De slimme organizing tips van professional organizer and personal coach Sara Van Wesenbeeck vind je nu ook in het Engelstalige boek ‘An organized world’, geschreven door Deborah Tremblay, The Organizing Genie. Samen met 13 andere professional organizers van over de hele wereld heeft Sara aan dit boek bijgedragen en haar best bewaarde ‘home organizing’ geheimen gedeeld.

 

Dit schrijft de auteur: “I have the honor of introducing you to an extraordinary panel of 14 organizational experts from 10 different countries. Each is highly respected in their resident country and is considered to be a leading authority in their field. They have agreed to share some of their most guarded organizing secrets to educate, empower and unleash the knowledge needed to making your wishes of obtaining a clutter free and organized home come true.”

 

“An Organized World features over 100 secret organizing strategies from 14 professional organizational experts located around the globe. Together we are on a mission to help you declutter, organize and simplify your home and life.

 

‘An organized world’ is geschreven door professional organizer Deborah Tremblay en verschenen op Kindle. Nu te koop op Amazon.com.

 

Koop het boek hier…

Lees meer over het boek en de organizers die eraan meegewerkt hebben, waaronder Sara Van Wesenbeeck…