MAAK VAN 2016 JE BESTE JAAR OOIT!

Is de werkdruk hoog en de balans in je leven zoek? Heb je veel te weinig tijd voor datgene wat er echt toe doet? Hoop je eindelijk je goede voornemens te kunnen realiseren? Wil je effectiever communiceren en leidinggeven? Of Makkelijker ‘nee’ kunnen zeggen?

 

Wil je de complexiteit van je omgeving beter kunnen hanteren? Zoek je meer grip op je papierwerk, spullen, je mailbox? Snak je naar een leven met minder stress, meer rust in je hoofd en een betere levenskwaliteit?

 

Life & business coach, bemiddelaar, professional organizer, spreker en auteur Sara Van Wesenbeeck biedt een antwoord op maat op al je vragen.

 

Sara coacht je doelgericht, enthousiast, discreet én met kennis van zaken bij het managen van jezelf, je tijd, je conflicten, je leven en je werkThuis en in je werkomgeving.

 

Haal het ‘spitsuur’ uit je leven! Maak nu een afspraak. Lees ook de slimme boeken van Sara of haar blog ‘Sara’s L!fesavers’. Of boek een inspirerende workshop. Probeer het eens uit. Je kunt er alleen maar bij winnen!

 

(Meer slimme tips en artikels van Sara op FACEBOOK, TWITTER & in De Standaard, VTM nieuws, Café Corsari, Volt, Radio 2, Libelle, Margriet, Trends.be, De Telegraaf, Radio Veronica, Het laatste Nieuws, Vitaya Magazine, Goed Gevoel…)