13.2.2022 – De Zondag: De 7 valkuilen van cashbacks

Met cashbacks of geld-terug-acties kun je geld besparen. Een cachback lijkt heel aantrekkelijk, maar is toch minder onschuldig dan je denkt.

In haar wekelijkse budgetrubriek in De Zondag zet budgetexpert Sara Van Wesenbeeck voor jou de 7 valkuilen van cashbacks op een rij.

De valkuilen van cashbacks: Lees hier de tips van budgetexpert Sara Van Wesenbeeck

Deze week heeft budgetexpert Sara Van Wesenbeeck het in De Zondag over de valkuilen van cashbacks of geld-terug-acties.

Je leest Sara’s tips:

  • op de website van De Zondag (klik op de editie van 13 februari 2022)
  • op haar geldblog ‘Mijn portemonnee‘: 7 valkuilen van cashback-acties

Schrijf nu in voor de gratis budgettips van expert Sara Van Wesenbeeck

Gratis budgettips van budgetexpert Sara Van Wesenbeeck: schrijf nu in via Whatsapp - www.barkingdogs.beZonder moeite besparen? Mag je portemonnee best wat aankomen?

Schrijf dan NU in voor de gratis budgettips van budgetexpert en coach Sara Van Wesenbeeck.

Zo word jij, zonder moeite, elke tip een beetje rijker!

 

 

Expert in life- en budgetmanagement Sara Van Wesenbeeck - www.barkingdogs.beOver de auteur: Sara Van Wesenbeeck is personal coach, expert in life & budgetmanagement, erkend bemiddelaar, organizing expert,  spreker en auteur. Ze coacht managers, executives, ondernemers, artsen, individuen en gezinnen bij het realiseren van een leven met minder stress, een betere worklife-balans en meer kwali-tijd. Sara is auteur van 5 bestsellers: Het handboek voor de spitsuurvrouw, Het slimme organizing boek, Het slimme budgetboek, Rust in je huis en je hoofd en Hack je budget. Ze is een veelgevraagd expert in de media in binnen- en buitenland. Sara Van Wesenbeeck en Barking Dogs zetten je in de juiste versnelling voor gelukkig, gezond, prettig en succesvol leven en werken.
Contacteer Barking Dogs en Sara Van Wesenbeeck. We bijten niet! www.barkingdogs.be.
(c) Foto’s: Unsplash