23.1.2022 – De Zondag: Maak je vrieskast ijsvrij en bespaar

Nu de energieprijzen de pan uit swingen, is elke bespaaractie welkom om je energierekening naar beneden te halen. Maak je vrieskast ijsvrij en schrap zo een energievreter van de lijst.

In De Zondag van deze week vertelt onze budgetexperte Sara Van Wesenbeeck in haar wekelijkse budgetrubriek hoe je dat snel en efficiënt aanpakt.

Deze week in De Zondag: Vrieskast ijsvrij = geld besparen

In 7 stappen maak je je diepvriezer ijsvrij, en bespaar je geld.

Lees hier het stappenplan van budgetexpert Sara van Wesenbeeck in De Zondag.

(Zonder moeite) nog meer geld besparen? Schrijf nu in voor de gratis budgettips van expert Sara Van Wesenbeeck

Gratis budgettips van budgetexpert Sara Van Wesenbeeck: schrijf nu in via Whatsapp - www.barkingdogs.beMag je portemonnee best wat verdikken?

Schrijf dan NU in voor de gratis budgettips van budgetexpert en coach Sara Van Wesenbeeck.

Zo word jij, zonder moeite, elke tip een beetje rijker!

 

 

Expert in life- en budgetmanagement Sara Van Wesenbeeck - www.barkingdogs.beOver de auteur: Sara Van Wesenbeeck is personal coach, expert in life & budgetmanagement, erkend bemiddelaar, organizing expert,  spreker en auteur. Ze coacht managers, executives, ondernemers, artsen, individuen en gezinnen bij het realiseren van een leven met minder stress, een betere worklife-balans en meer kwali-tijd. Sara is auteur van 5 bestsellers: Het handboek voor de spitsuurvrouw, Het slimme organizing boek, Het slimme budgetboek, Rust in je huis en je hoofd en Hack je budget. Ze is een veelgevraagd expert in de media in binnen- en buitenland. Sara Van Wesenbeeck en Barking Dogs zetten je in de juiste versnelling voor gelukkig, gezond, prettig en succesvol leven en werken.
Contacteer Barking Dogs en Sara Van Wesenbeeck. We bijten niet! www.barkingdogs.be.
(c) Foto: Unsplash