TV-tips om makkelijk te (be)sparen: budgetexpert Sara Van Wesenbeeck coacht presentator Sam De Bruyn

Besparen, hoe doe je het zonder dat het ‘pijn’ doet? Radio- en tv-presentator Sam De Bruyn probeerde het enkele jaren geleden uit in het VRT tv-programma VOLT. Hij werd daarbij deskundig gecoacht door budgetexpert Sara Van Wesenbeeck, auteur van ‘Hack je budget‘ en ‘Het slimme budgetboek‘ en blogger op de geldblog ‘Mijn Portemonnee‘.

Kijk mee naar de coachingssessie van Sam De Bruyn.

Geef je budget een boost in tijden van crisis

Hoe kun je je budget in tijden van crisis een boost geven, en hoe kun je meer geld overhouden voor de leuke dingen van het leven. Mijn motto? Door slimmer te organiseren en met enkele kleine gedragsveranderingen, kun je zonder moeite heel wat extra geld verdienen, zonder daarbij aan luxe of plezier in te boeten.

Het resultaat: dubbele winst. Want als je mijn 10 kant-en-klare recepten volgt, zal je budget er een stuk rooskleuriger uitzien. Bovendien boek je ook persoonlijke winst:

  • meer overzicht
  • minder stress
  • en meer tijd

Sam De Bruyn leert sparen

Kijk mee naar de (budget)coachingssessie van presentator Sam De Bruyn in het VRT-televisieprogramma VOLT. Hoewel de coachingssessie al enige tijd geleden plaatsvond, zijn de tips nog altijd even actueel en winstgevend. Aan de hand van mijn budgettips kon Sam op 1 dag maar liefst 165 euro besparen.

(Zonder moeite) nog meer geld besparen? Schrijf je NU in voor de gratis budgettips van expert Sara Van Wesenbeeck

Gratis budgettips via Whatsapp van expert Sara Van Wesenbeeck - schrijf nu in - www.barkingdogs.beMag je portemonnee best wat verdikken?

Schrijf dan NU in voor de gratis budgettips via Whatsapp van budgetexpert en coach Sara Van Wesenbeeck.

Zo word jij, zonder moeite, elke tip een beetje rijker!

Meer slimme budgettips: ‘Hack je budget’, 365 tips om meer uit je geld te halen

Wil je meer geld overhouden op het einde van de maand, zonder in te boeten op comfort en plezier? Dan is ‘Hack je budget‘ van (bespaar)expert Sara Van Wesenbeeck het boek voor jou!

Met de hacks in dit boek:

  • Haal je meer uit je geld
  • Kun je eindelijk weer sparen
  • Word je financieel fit
  • én krijg je ook rust in je hoofd. Want dat is één van de prettige bijwerkingen als je grip op je geldzaken hebt!

“Elke dag dat je niets doet, ben je geld aan het verliezen” – Budgetexpert en coach Sara Van Wesenbeeck.

Elke dag een beetje rijker, ook in crisistijd? Dit winstgevende boek zet je meteen op weg!

Bestel hier een gesigneerd exemplaar van ‘Hack je budget’, 365 tips om meer uit je geld te halen.

 

Over de auteur: Sara Van Wesenbeeck is life & business coach, erkend bemiddelaar, personal organizer, spreker en auteur. Ze coacht managers, executives, ondernemers, artsen en specialisten, individuen en gezinnen bij het realiseren van een leven met minder stress, een betere worklife-balans en meer kwali-tijd. Sara is auteur van 5 bestsellers: Het handboek voor de spitsuurvrouw, Het slimme organizing boek, Het slimme budgetboek, Rust in je huis en je hoofd en Hack je budget. Ze is ook een veelgevraagd expert in de media in binnen- en buitenland. Sara Van Wesenbeeck en Barking Dogs zetten je in de juiste versnelling voor effectief, gelukkig, gezond en succesvol leven en werken.
Contacteer Barking Dogs en Sara Van Wesenbeeck. We bijten niet! www.barkingdogs.be.
(c) Afbeelding: unsplash