9.2.2021 – Dag Allemaal: Uitstelgedrag kan lonen, maar vaak is het zelfbedrog

Vandaag staat personal coach Sara Van Wesenbeeck samen met NV-A voorzitter Bart De Wever in het weekblad Dag Allemaal. Niet omdat er aanleiding is voor een sappige roddel, maar wel omdat Bart De Wever wel eens zaken uitstelt, en personal coach Sara Van Wesenbeeck in Dag Allemaal 2 pagina’s lang duiding en tips heeft gegeven om zijn (en jouw) uitstelgedrag te tackelen.

 Toch maar lezen dat artikel over uitstelgedrag?!

“Bart De Wever is niet de enige die wel eens uitstelt”, zegt Sara Van Wesenbeeck in Dag Allemaal, “maar liefst 95 procent van de bevolking heeft last van uitstelgedrag. Het kan lonen, maar vaak is het zelfbedrog.”

Personal coach Sara Van Wesenbeeck vertelt in Dag Allemaal wat de oorzaken van uitstelgedrag zijn en wat je eraan kunt doen.

Lees hier het interview met expert en coach Sara Van Wesenbeeck, en ga aan de slag met de tips en het 4-stappenplan van Sara.

Lees meer (en stel het niet uit)

Meer weten waarom je uitstelt en hoe je je uitstelgedrag aan banden kunt leggen?

Nooit meer uitstellen met Barking Dogs coaching

  • Wil je voorgoed komaf maken met je uitstelgedrag?
  • ‘De kunst van het starten’ onder de knie krijgen?
  • En deze nieuwe goede gewoontes introduceren en vooral ook duurzaam verankeren in je leven en werk?

Barking Dogs en life & businesscoach en organizing expert Sara Van Wesenbeeck en haar team coachen je met plezier – en met kennis van zaken – bij het aanpakken van je uitstelgedrag, en ook bij het realiseren van je doelen en bij het veranderen van je gewoontes.

Bekijk hier wat we voor jou kunnen betekenen.

Neem nu contact op met Barking Dogs voor een gratis kennismakingsgesprek of om een afspraak voor een intakegesprek te maken.

En, we bijten niet!