MNM: Nuttige tips om je uitstelgedrag aan te pakken

Life en business coach Sara Van Wesenbeeck gaf deze week op MNM advies om je uitstelgedrag aan te pakken.

Uitstelgedrag tegen gaan? Luister mee naar de tips van Sara Van Wesenbeeck op MNM

Waarom zit je op Facebook als je een deadline moet halen? Waarom heb je die afspraak met de tandarts nog niet gemaakt terwijl je weet dat je een gaatje hebt? Waarom begint diëten altijd morgen?

  • Waarom stel je zo vaak dingen uit?
  • En hoe komt het dat je niet gewoon begint, terwijl je weet dat treuzelen je leven alleen maar ingewikkelder maakt en het je geen stap verder brengt?

Een antwoord op al je vragen over uitstelgedrag krijg je van life & business coach Sara Van Wesenbeeck op MNM:

Luister mee naar MNM. Zo ga je uitstelgedrag tegen: Tips van organizing expert en life & business coach Sara Van Wesenbeeck om uitstelgedrag tegen te gaan. www.barkingdogs.be

  1. Hoe komt het dat we uitstellen? Op maandag 9 september vertelde Sara Van Wesenbeeck aan radio-DJ Ann Reymen dat Ann niet de enige is de wel eens uitstelt…
  2. Hoe komt het dat de ene vaak uitstelt en de andere niet? Op dinsdag 10 september leer je van Sara dat er dingen zijn die we liever doen dan andere en die geven we vaak voorrang. Herkenbaar? Luister zeker mee naar het gesprek en de tips van Sara.
  3. Uitstellen is aangeleerd gedrag dat je ook weer kunt afleren. Dat doe je niet met één toverformule, maar wel met verschillende eenvoudige acties. Op donderdag 12 september gaf Sara praktische tips om met je uitstelgedrag aan de slag te gaan en het minder vaak of niet meer te doen.

Lees meer: 19 redenen (en evenveel oplossingen) waarom je uitstelt

Meer weten waarom je uitstelt en hoe je je uitstelgedrag aan banden kunt leggen? Lees alvast de blogpost van life & business coach Sara Van Wesenbeeck: ‘19 redenen (en evenveel oplossingen) waarom je uitstelt‘.

Nooit meer uitstellen met Barking Dogs coaching

Wil je voorgoed komaf maken met je uitstelgedrag? ‘De kunst van het starten’ onder de knie krijgen? Deze nieuwe goede gewoontes introduceren en vooral ook duurzaam verankeren in je leven en werk?

Barking Dogs en life & businesscoach en organizing expert Sara Van Wesenbeeck en haar team coachen je met plezier – en met kennis van zaken:

  • bij het aanpakken van je uitstelgedrag
  • en ook bij het realiseren van je doelen
  • en bij het succesvol veranderen van je gewoontes en gedrag.

Bekijk hier wat we zoal voor jou kunnen betekenen.

Neem nu contact op met Barking Dogs voor een gratis kennismakingsgesprek of om een afspraak voor een intakegesprek te maken.

We bijten niet!

 

Over de auteur: Life & business coach - Professional organizer - mediator - spreker - auteur Sara Van Wesenbeeck @ Barking DogsSara Van Wesenbeeck is life & business coach, erkend bemiddelaar bij arbeidsconflicten, professional organizer, spreker en auteur. Ze coacht managers, executives, ondernemers, artsen en specialisten, onderwijspersoneel, individuen en gezinnen bij het realiseren van een leven met minder stress, een betere worklife-balans en meer kwali-tijd. Sara is auteur van Het handboek voor de spitsuurvrouw, Het slimme organizing boek, Het slimme budgetboek en Rust in je huis en je hoofd en een veelgevraagd expert in de media in binnen- en buitenland. Sara Van Wesenbeeck en Barking Dogs zetten je in de juiste versnelling voor effectief, gelukkig, gezond en succesvol leven en werken.
Contacteer Barking Dogs en Sara Van Wesenbeeck. We bijten niet! www.barkingdogs.be.
© Foto: Shutterstock – Stuart Miles