Hln.be: Onze budgetexperte legt uit hoe je met lockdown-gewoontes makkelijk 100 euro per week kan besparen

Met deze lockdowngewoontes bespaar je makkelijk 100 euro per week - budgetexpert Sara Van Wesenbeeck - www.barkingdogs.be

Budgetexperte Sara Van Wesenbeeck maakt vanaf nu deel uit van het geldpanel van Het Laatste Nieuws. Als één van de vijf budgetexperten van de krant zal ze telkens op woensdag tips geven die jouw portemonnee spijzen.

Vandaag vertelt Sara Van Wesenbeeck hoe je aan de slag kunt met je lockdown-gewoontes. Ze kunnen je heel wat opbrengen.

Winstgevende lockdown-gewoontes: “Boodschappenlijstje kan je 20 euro per week besparen”

“Wist je dat je in je kot heel wat geld kunt besparen, zelfs zonder dat het moeite kost? Sinds de lockdown van kracht is, ben je ongemerkt aan de slag gegaan met nieuwe gewoontes die je veel geld opleveren.

Budgetexperte Sara Van Wesenbeeck vertelt je welke nieuwe goede gewoontes je maar beter blijft volhouden om ook in de toekomst meer ruimte in je budget te creëren. Dankzij deze 10 praktische tips kan je heel wat geld sparen.”

Lees de budgettips van expert Sara Van Wesenbeeck in Het Laatste Nieuws van 30 april 2020.

Nog meer tips om te besparen? Lees ‘Het slimme budgetboek’

Het boek waarmee je 100 euro per week wint

‘Het slimme budgetboek’ van Sara Van Wesenbeeck, Het boek waarmee je 100 euro per week wint - In haar tweede bestseller toont Sara Van Wesenbeeck aan hoe je je (in tijden van crisis) een boost kunt geven, en meer geld kunt overhouden voor de leuke dingen van het leven.

Haar motto? Door slimmer te organiseren en met enkele kleine gedragsveranderingen, kun je zonder moeite heel wat extra geld verdienen, zonder daarbij aan luxe of plezier in te boeten.

‘Het slimme budgetboek’ (het boek waarmee je elke week 100 euro verdient) kost 19,99 euro en is uitgegeven bij Lannoo.

Bestel het boek hier.

 

(c) Foto: Het Laatste Nieuws