Libelle Mama en Libelle.be: Zo leer je je kinderen helpen in het huishouden: tips van onze expert

Naar aanleiding van de ‘Belgische Organizing Week’, een initiatief van de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers, BBPO-FBPO, publiceren Libelle.be en Libelle Mama vandaag en morgen nuttige organizing-tips van Sara Van Wesenbeeck, professional organizer en voorzitter van de beroepsvereniging.

Zo leer je je kinderen helpen in het huishouden: tips van onze expert

Wellicht koester je, zoals veel ouders, de wens dat je kinderen hun steentje bijdragen aan het huishouden, maar daar lijkt in het drukke leven van je gezin niet altijd tijd voor te zijn. Door je kinderen in het huishouden te laten helpen, hun taken te geven en daar een goede gewoonte van te maken, geef je vaardigheden mee waar ze de rest van hun leven de vruchten van zullen plukken.

Op de websites van Libelle en Libelle Mama geeft professional organizer en life coach Sara Van Wesenbeeck alvast inspiratie en nuttige tips om je kinderen te leren helpen in het huishouden:

Lees hier Sara’s slimme tips.

Dit interesseert je beslist ook

Sara Van Wesenbeeck schreef ook verschillende boeken die bij Lannoo uitgegeven zijn, waaronder:

  • ‘Het handboek voor de spitsuurvrouw’: bestel het boek hier
  • ‘Rust in je huis en je hoofd’, het slimme organizing boek (nu tijdelijk te verkrijgen aan 10 euro in plaats van 19,99 euro): bestel het boek hier

Aan de slag met je persoonlijke organizing coach? Dat kan met Barking Dogs!

Weet je niet waar of hoe te beginnen met het organiseren van je papierwerk, je tijd, je spullen, je huishouden, je werk?

Draai niet langer in cirkels en contacteer je persoonlijke organizing coach. Met een coach aan je zij, bereik je al je doelen en kun je aan de slag met nieuwe goede gewoontes.

Barking Dogs biedt onder meer:

  • Thuiscoaching door een professional organizer: Creëer structuur in je thuisplanning, overzicht in papierwerk en spullen, rust in je hoofd, minder stress en tijd voor datgene wat er echt toe doet.
  • Office organizing door een professional organizer: Laat je door een deskundige organizer coachen bij het aanbrengen van structuur op je werkplek en vergroot je productiviteit, win tijd en beperk stress. In je bedrijf, op je afdeling, in je team, op je werkplek.

Je realiseert het samen met Barking Dogs en organizing coach en expert en Belgisch organizing pionier Sara Van Wesenbeeck en haar team!

Contacteer Barking Dogs. We bijten niet!

Maak van dit jaar je beste ooit! Bij Barking Dogs ben je in goede handen om dat met succes te realiseren.

Contacteer Barking Dogs hier. Een telefonisch kennismakingsgesprek is gratis.

We bijten niet!