Organiseer jezelf + werk slimmer = voorkom burn-out (dat doe je samen met Barking Dogs!)

Voorkom burn-out

‘Burn-out heeft in de eerste plaats te maken met hoe we ons organiseren en met hoe we werken’, aldus Pascal Chabot, filosoof en auteur van het boek ‘Global burn-out’ in De Standaard (registreer jezelf, dan kun je het artikel gratis lezen).

Voorkom burn-out met deze twee eenvoudige zaken:

  • organiseer jezelf
  • en werk slimmer (en niet harder)

Zo, waar wacht je nog op?

Organiseer jezelf en werk slimmer: specialisaties van Barking Dogs

Coaching en consulting bij het organiseren van jezelf en bij slimmer werken zijn enkele van de specialisaties van Barking Dogs. Onder meer op beide gebieden kunnen we je deskundig verder helpen via onze exclusieve coachings- en begeleidingsprogramma’s.

Ga aan de slag met een van deze coachingsprogramma’s van Barking Dogs:

  • Personal coaching op de werkplek: realiseer groei, leer stress beter hanteren, optimaliseer je skills, vind een werkbare balans tussen werk en privéleven en werk met meer plezier.
  • Office organizing door professional organizer: laat je coachen bij het aanbrengen van structuur op je werkplek en vergroot je productiviteit, win tijd en beperk stress. In je bedrijf, op je afdeling, in je team, op je werkplek.
  • Coaching voor spitsuurvrouwen: Spitsuurvrouw? Met de personal coaching van Barking Dogs combineer je voortaan vlot al je rollen, vind je rust en evenwicht én houd je weer tijd over voor datgene wat er echt toe doet!
  • Coaching voor artsen en zorgverleners: Omgaan met grote verantwoordelijkheden en hoge werkdruk. Stress managen, burn-out voorkomen, communicatie optimaliseren, werk en privé balanceren. Pak deze uitdagingen aan samen met je personal coach!
  • Businesscoaching on board: Uniek: aan boord van een motorjacht, in een inspirerende en rustgevende omgeving en onder begeleiding van een personal coach navigeer je naar succes en geluk. Voor managers, ondernemers en teams.

Daarnaast geeft Barking Dogs geeft ook workshops voor spitsuurprofessionals.

Maak van dit jaar je beste ooit. Realiseer het samen met Barking Dogs!

Maak van dit jaar je beste ooit. Realiseer het samen met Barking Dogs: op maat, deskundig en ervaren.

Een telefonisch kennismakingsgesprek (waarin we al je vragen beantwoorden) is gratis.

Contacteer Barking Dogs. Of bel +32 470 52 70 52.

En… we bijten niet!