Zachte landing op het werk na je vakantie? Zo pak je het slim en met succes aan!

Aan alle mooie liedjes komt een eind, ook aan de vakantie. Na een verkwikkende vakantie ben je nu wellicht helemaal klaar voor het vervolg.

Liefst wil je nog lang profijt hebben van de opgedane energie, maar meestal loopt het anders: de eerste dagen op het werk word je overvallen door een tsunami van e-mails, to do’s, verplichtingen, vergaderingen…

Voor je het weet, word je weer overrompeld door werkstress en dat onaangename ‘spitsuurgevoel’ en blijft er van de herwonnen energie niet veel meer over.

9 slimme tips voor een zachte landing op het werk na je vakantie

Het vakantiegevoel verlengen? Je doet het aan de hand van mijn 9 slimme tips.

Weg met de werkstress, met Barking Dogs coaching

Vind je het hoog tijd om je werkgewoontes te veranderen en wil je minder stress en meer tijd voor datgene wat er echt toe doet?

Maak je goede voornemens eindelijk waar en laat je coachen door Barking Dogs. Ervaren personal (tijd-)coach, organizing-expert, spreker en auteur Sara Van Wesenbeeck coacht je met kennis van zaken, onder meer ook op je werkplek.

Contacteer Barking Dogs voor een afspraak. Een telefonisch kennismakingsgesprek is gratis.

En… we bijten niet!

Over de auteur: Sara Van Wesenbeeck is personal coach, erkend bemiddelaar, organizing-expert, spreker en auteur. Ze coacht managers, executives, ondernemers, artsen, individuen en gezinnen bij het realiseren van een leven met minder stress, een betere worklife-balans en meer kwali-tijd. Sara is auteur van Het handboek voor de spitsuurvrouw, Het slimme organizing boek, Het slimme budgetboek, Rust in je huis en je hoofd en Hack je budget, en ze is een veelgevraagd expert in de media in binnen- en buitenland.
Sara Van Wesenbeeck en Barking Dogs zetten je in de juiste versnelling voor gelukkig, gezond en succesvol leven en werken.
Contacteer Barking Dogs en Sara Van Wesenbeeck. We bijten niet! www.barkingdogs.be.
(c) Illustratie: Shutterstock- Qvasimodo art