Work-lifecoach Sara Van Wesenbeeck in De Zondag: werk en leven in balans

Award ‘Innovatiefste onderneming work-life’

Op 20 mei ging Sara Van Wesenbeeck, (work-)life & business coach, bezieler van Barking Dogs en auteur van boeken waarin dit wezenlijke thema centraal staat, samen met de krant De Zondag op zoek naar de ‘Innovatiefste onderneming work-life’ in Vlaanderen.

De winnaar en de twee runners-up worden vandaag, 10 juni, in het artikel van Sara Van Wesenbeeck in de spotlights gezet. In haar artikel gaat work-lifecoach Sara samen met de winnaars op zoek naar de succesformule om werk en gezin beter op elkaar af te stemmen.

Artikel work-lifecoach Sara Van Wesenbeeck in De Zondag - www.barkingdogs.beGeluk en plezier op het werk is de rode draad in de verhalen van de winnaars. Aan de basis daarvan liggen vaak kleine, oprechte acties én gedreven mensen die geluk op de werkplek als hun persoonlijke missie zien.

Werk en privéleven in balans met pistolets, koffiekoeken en… De Zondag

Inspiratie voor een leven in balans vind je op 10 juni in De Zondag.

Lees hier het artikel van Sara Van Wesenbeeck dat ze schreef naar aanleiding van de verkiezing van de ‘Innovatiefste Onderneming Work-Life’ in Vlaanderen. (blader door naar pagina 14)

Je haalt er beslist inspiratie uit voor een leven in balans!

Privéleven en werken in balans: een illusie? Luister mee naar Radar Radio

Work-lifecoach Sara Van Wesenbeeck met tips voor betere work-lifebalans op Radar Radio - www.barkingdogs.beEnige tijd geleden was (work-)life & business coach Sara Van Wesenbeeck (rechts op de foto) als expert work-life te gast in het radioprogramma ‘Radar’, het consumentenmagazine van de Nederlandse NPO Radio 1. Het centrale thema van de uitzending: hoe creëer je een ideale worklife-balans.

Samen met presentatrice Mischa Blok (links op de foto) en de luisteraars ging Sara op zoek naar de ‘ideale’ worklife-balans en gaf ze advies om rust in je hoofd te vinden.

Kijk en luister mee naar de adviezen van Sara Van Wesenbeeck op de Nederlandse radio

Bestaat dat eigenlijk wel, dé ideale work-lifebalans? En wat kun je doen om je werk en privéleven anders en beter op elkaar af te stemmen?

Enkele adviezen van (work-)life & business coach Sara Van Wesenbeeck uit de radiouitzending:

  • “Dé ideale worklife-balans bestaat niet. Het probleem ligt onder meer in het woord ‘ideaal’. Daarin leggen we de lat voor onszelf erg hoog. Maak het vooral haalbaar, leefbaar, zorg dat je je er goed bij voelt, dat je gelukkig bent. En dan is het uiteraard een zoektocht, hoe ga ik het aanpakken.”
  • “De smartphone is een boosdoener als het gaat om het vinden van de balans tussen werk en privé. We nemen door die smartphone ons werk mee naar privétijd. We laten onze privétijd constant ‘vervuilen’ door het werk. Gebruik je privétijd waarvoor die dient: om je batterijen op te laden!”

Is de ideale worklife-balans een illusie? De smartphone, boosdoener van een verstoorde work-lifebalans? Kijk en luister mee naar de visie en de nuttige tips van Sara Van Wesenbeeck in Radar Radio.