Win de Award ‘Innovatiefste Onderneming Work-Life’

Win de Award ‘Innovatiefste Onderneming Work-Life’

De krant De Zondag gaat deze week samen met Sara Van Wesenbeeck, life & business coach, bezieler van Barking Dogs, expert in work-lifebalans en auteur van boeken waarin dit wezenlijke thema centraal staat, op zoek naar de ‘Innovatiefste Onderneming Work-Life’.

  • Wat is jouw unieke bijdrage aan de work-lifebalans als werkgever?
  • Bied je een dienst aan die zorgt voor een betere work-lifebalans in bedrijven of bij de werkende bevolking?
  • Of ben je als werkgever vernieuwend bezig met het ondersteunen en begeleiden van je medewerkers bij hun zoektocht naar oplossingen om gezin en werk beter op elkaar af te stemmen?

Je vindt de aankondiging van de actie in De Zondag van 20 mei 2018.

Stel jezelf, je onderneming of organisatie kandidaat en win de Award Work-Life

Nog tot en met 27 mei kan jij, je bedrijf of organisatie zich kandidaat stellen voor de Award ‘Innovatiefste Onderneming Work-Life’. Sara Van Wesenbeeck neemt alle kandidaten en hun initiatieven met kennis van zaken en met frisse en neutrale blik onder de loep.

De winnaar en runners-up worden persoonlijk door Sara Van Wesenbeeck gecontacteerd en geïnterviewd en op 10 juni in de spotlights gezet in De Zondag.

Wil je deelnemen en kans maken op de award? Surf naar www.dezondag.be/worklife

De ideale work-lifebalans: een illusie? – Luister mee naar de tips van Sara Van Wesenbeeck op Radar Radio

Bestaat dat eigenlijk wel, dé ideale work-lifebalans? En wat kun je doen om je werk en privéleven beter op elkaar af te stemmen?

Life & businesscoach en expert in het thema work-lifebalans Sara Van Wesenbeeck (rechts op de foto) bespreekt het thema en geeft tips in ‘Radar radio’ op de Nederlandse NPO Radio 1.

Enkele adviezen van life & business coach Sara Van Wesenbeeck uit de radiouitzending:

  • “Dé ideale worklife-balans bestaat niet. Het probleem ligt onder meer in het woord ‘ideaal’. Daarin leggen we de lat voor onszelf erg hoog. Maak het vooral haalbaar, leefbaar, zorg dat je je er goed bij voelt, dat je gelukkig bent. En dan is het uiteraard een zoektocht, hoe ga ik het aanpakken.”
  • “De smartphone is een boosdoener als het gaat om het vinden van de balans tussen werk en privé. We nemen door die smartphone ons werk mee naar privétijd. We laten onze privétijd constant ‘vervuilen’ door het werk. Gebruik je privétijd waarvoor die dient: om je batterijen op te laden!”

Dé ideale worklife-balans: een illusie? De smartphone, boosdoener van een verstoorde work-lifebalans? Kijk en luister mee naar de nuttige tips van Sara Van Wesenbeeck op ‘Radar radio’ van NPO Radio 1.