Wil je organizer worden? Mis dan de unieke opleiding ‘Ik word professional organizer’ niet! Schrijf snel in

Wil je in 2018 het roer omgooien? Je droom waarmaken en een eigen zaak starten? Je eigen baas zijn, kiezen voor je passie en doen wat je leuk vindt?

En ben je een geboren en gepassioneerd organizer en wil je er ook je beroep van maken en een eigen organizing-zaak opstarten?

Dan is de beroepsopleiding ‘Ik word professional organizer’ van Barking Dogs en senior professional organizer Sara Van Wesenbeeck beslist wat je zoekt!

In de opleiding leer je niet alleen de knepen van het vak, maar ook hoe je een vliegende start neemt met een eigen succesvol organizing-bedrijf.

Schrijf je nu in voor de eerstvolgende driedaagse cursus die op 8 februari start.

Een unieke opleiding voor professional organizers

Met de driedaagse opleiding ‘ik word professional organizer’ van Barking Dogs en Sara Van Wesenbeeck leg je stevige funderingen voor je carrière  als professional organizer en voor je organizing-bedrijf:

 • Je wordt ingewijd in de finesses van het vak van professional organizer, voor thuiscoachings (Wil je office organizer worden? Volg dan de opleiding ‘Ik word office organizer’).
 • Life en business coach - Professional organizer Sara Van Wesenbeeck - opleiding 'Ik word professional organizer'Je leert de knepen van het vak van Sara Van Wesenbeeck, de meest bekende en meest ervaren professional organizer in België. Sara is daarnaast ook ervaren trainer, life & business coach, ondernemer, mentor, communicatie- en marketing-expert, media-expert en auteur van organizingboeken. Ze is ook voorzitter van de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers, BBPO-FBPO.
 • Je leert hoe je je eigen organizing-bedrijf opstart en in de markt zet.
 • Via oefeningen en proefklanten doe je (je eerste) ervaring op als professional organizer.

Na de opleiding kun je meteen aan de slag als zelfstandig professional organizer.

Unaniem positieve beoordelingen van de cursisten

Ook de beoordelingen van de cursisten die de voorbije jaren de opleiding ‘Ik word professional organizer’ van Barking Dogs en Sara Van Wesenbeeck gevolgd hebben, zijn unaniem positief.

Een greep uit de reacties:

 • “Exceeding my expectations!”
 • “Ik vond eigenlijk alles aan deze opleiding goed. Sara Van Wesenbeeck weet heel duidelijk waarover ze praat en weet het bovendien op een professionele, efficiënte en aangename manier over te brengen. Als deelnemer ervaar je oprechte interesse en een luisterend oor. Top!”
 • “Kader, communicatie vooraf en tijdens, kleine groep, TONNEN ervaring van docent Sara Van Wesenbeeck, concreet, uitgebreid, hands-on!”
 • Zeer goede mix tussen theorie en praktijk.
 • “De opleiding is ongelooflijk boeiend en inspirerend!”
 • “Zeer interactief, inspirerend, uitgebreid.”
 • “Dankzij deze opleiding voel ik me zelfverzekerd om echt aan de slag te gaan. Ik heb concrete tools gekregen die ik kan toepassen en verder verfijnen.”
 • “Docent en professional organizer Sara Van Wesenbeeck deelt haar passie en ervaringen zo boeiend waardoor je meteen zelf ‘goesting’ hebt om als professional organizer te starten!”
 • “Zeer gedegen en grondige ‘crash course’!”
 • Deze opleiding was het laatste duwtje in de rug dat ik nodig had om de stap naar een eigen organizing-bedrijf te durven zetten.”

Schrijf snel in!

Schrijf hier in voor de opleiding ‘Ik word professional organizer’. De eerstvolgende driedaagse cursus start op 8 februari 2018.

Doe het snel, want er zijn nog maar enkele plaatsen vrij!

(c) Afbeelding: Shutterstock – Krasimira Nevenova