Opleiding ‘Ik word professional organizer’ krijgt opnieuw hoge waarderingscijfers!

Gisteren vond de slotdag plaats van de voorlaatste cursus van 2017 (*) van de opleiding ‘Ik word professional organizer’. Deze opleiding wordt gegeven door de meest ervaren Belgische professional organizer Sara Van Wesenbeeck.

(*) De volgende driedaagse opleiding ‘Ik word professional organizer’ start op 9 november (er is nog slechts één plaats vrij – schrijf je nu in!). En ook in 2018 organiseert Barking Dogs weer minstens vier opleidingen voor professional organizer.

Hoog waarderingscijfer voor de opleiding ‘Ik word professional organizer’!

Net zoals alle andere driedaagse cursussen van de opleiding ‘Ik word professional organizer’ van Barking Dogs, kreeg ook deze cursus van alle deelnemers een hoog waarderingscijfer: 9 op 10!

De opleiding ‘Ik word professional organizer’ krijgt nu in totaal een gemiddelde waarderingsscore van 9,7 op 10. Het is daarmee de best scorende opleiding voor professional organizers van België en Nederland.

Unaniem positieve beoordelingen van de cursisten

Ook de beoordelingen van de cursisten waren unaniem positief. Een greep uit de reacties:

  • “Exceeding my expectations!”
  • “Ik vond eigenlijk alles aan deze opleiding goed. Sara Van Wesenbeeck weet heel duidelijk waarover ze praat en weet het bovendien op een professionele, efficiënte en aangename manier over te brengen. Als deelnemer ervaar je oprechte interesse en een luisterend oor. Top!”
  • “Kader, communicatie vooraf en tijdens, kleine groep, TONNEN ervaring van docent Sara Van Wesenbeeck, concreet, uitgebreid, hands-on!”
  • Het was een heel interessante cursus. Goed gebracht, lesgeefster Sara Van Wesenbeeck is heel professioneel, geeft antwoord op alle vragen, veel praktijkvoorbeelden, mooie locatie…”
  • “Deze opleiding was het laatste duwtje in de rug dat ik nodig had om de stap naar een eigen organizing-bedrijf te durven zetten.”
  • “Dankzij deze opleiding voel ik me zelfverzekerd om echt aan de slag te gaan. Ik heb concrete tools gekregen die ik kan toepassen en verder verfijnen.”

Volg ook in 2018 de opleiding ‘Ik word professional organizer’

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben je een geboren en gepassioneerd organizer en wil je er ook je beroep van maken? Wil je leren hoe je mensen coacht en begeleidt bij het organiseren van hun spullen, papierwerk en tijd, thuis en/of op hun werkplek? En wil je dit alles leren van de meest ervaren Belgische professional organizer en organizing-expert?

Schrijf dan nu in voor de hands-on, inspirerende en verrijkende opleiding ‘Ik word professional organizer’ van senior professional organizer en auteur Sara Van Wesenbeeck en Barking Dogs.

Schrijf nu in voor een van de driedaagse cursussen die in 2018 plaatsvinden:

  • donderdag 8 februari + vrijdag 9 februari + zaterdag 17 maart 2017
  • donderdag 19 april + vrijdag 20 april + zaterdag 26 mei 2017
  • donderdag 13 september + vrijdag 14 september + zaterdag 20 oktober 2017
  • donderdag 8 november + vrijdag 9 november + zaterdag 8 december 2017

Schrijf snel in, want het aantal plaatsen is beperkt.

Contacteer Barking Dogs. We bijten niet!

Heb je nog vragen over de opleiding ‘Ik word professional organizer’? We beantwoorden ze met plezier.

Contacteer Barking Dogs.

We bijten niet!

(c) Afbeelding: Shutterstock – Krasimira Nevenova