Organizing expert Sara Van Wesenbeeck zet je in Deze Week op spullendieet

Diëten doe je om kilo’s kwijt te raken. Maar wist je dat er een dieet bestaat waarmee je stress kwijtraakt? Probeer het spullendieet van organizing expert Sara Van Wesenbeeck dan eens uit. Je vindt het deze week in de krant Deze Week, die je in België gratis in de brievenbus vindt.

Met Sara’s spullendieet wordt je huis lichter én creëer je ruimte in je hoofd. Je wint tijd en vindt rust. En je bespaart ook heel wat geld (ook mooi meegenomen in de koopjesperiode 😉 ).

Minimaliseer met Sara’s spullendieet

Net als bij een echt dieet zul je je beter en fitter voelen als de kilo’s eraf zijn. Je bent die vetrolletjes kwijt en je hebt meer ruimte, in je huis én in je hoofd.

Je wint tijd en vindt rust, want je hebt minder spullen om te onderhouden en om je druk om te maken. En je bespaart ook geld.

Kortom, met Sara’s spullendieet voelen jij, je huisgenoten, je huis, je hoofd én je portemonnee zich gezonder en frisser.

Het spullendieet van organizing expert Sara Van Wesenbeeck, nu in Deze Week.

Lees meer op de blog Sara’s L!fesavers

Lees ook de blogpost ‘Minimaliseren met Sara’s spullendieet: goed voor een leven met minder stress en meer tijd’ van organizing expert en life & business coach Sara Van Wesenbeeck .