She.be – Krijg grip op je budget, met de tips van tijd- en budgetcoach Sara Van Wesenbeeck

Denk nooit “het is maar een euro die ik bespaar”

Dit lees je vandaag op de website She.be, van Het Nieuwsblad: “Als budgetteren mij één ding heeft geleerd, dan is het dit: er bestaat geen truc om in één keer honderd euro te besparen. Het is een oefening van een euro hier en twee euro daar. Het is een les die ik leerde van Sara Van Wesenbeeck, tijd- en budgetcoach en auteur van ‘Het Slimme Budgetboek’. Eén van haar basisprincipes is: vele kleintjes maken een groot.” aldus journaliste Tinnie Brant over haar budget op She.be.

Weer grip op je budget met de tips van coach Sara Van Wesenbeeck

Wil je ook meer grip op je budget? Ga dan aan de slag met de nuttige en eenvoudig tips van life coach en budgetcoach Sara Van Wesenbeeck