16.4.2016 – Gazet Van Antwerpen

Sara Van Wesenbeeck over haar unieke opleiding voor professional organizers in Gazet Van Antwerpen

Georganiseerd leven met Sara Van Wesenbeeck (49)Organizing expert, life & business coach, spreker en auteur Sara Van Wesenbeeck was vele jaren geleden een van de eerste professional organizers in België en ze heeft het vak in België op de kaart gezet. Bovendien geeft ze nu haar kennis door en is ze de allereerste die in België een opleiding voor professional organizers organiseert.

In de driedaagse opleiding ‘Ik word professional organizer’ van Sara Van Wesenbeeck en Barking Dogs leg je stevige funderingen voor je carrière  als professional organizer en voor je organizing-bedrijf. Je wordt ingewijd in de finesses van het vak van professional organizer, zowel voor thuiscoachings als op de werkplek. Je leert hoe je je eigen succesvolle organizing-bedrijf opstart en je doet (je eerste) ervaring op als professional organizer.

Vandaag studeerden trouwens de allereerste in België opgeleide professional organizers af. De deelnemers gaven de opleiding een gemiddeld waarderingscijfer van 9 op 10! De volgende opleiding start op 13 oktober. Schrijf je nu in!

Lees hier het artikel in Gazet Van Antwerpen…

(c) Foto: Erik Van Eycken