29.1.2023 – De Zondag: 18 eenvoudige bespaaracties in de keuken

Eenvoudige bespaaracties in de keuken. Onze budgetexpert Sara Van Wesenbeeck deelt haar beste tips in haar wekelijkse geldcolumn in De Zondag van 29 januari.

Aan de slag: 18 eenvoudige bespaaracties in de keuken

“De keuken is het hart van een zuinig huis(houden)”, schrijf budgetexpert Sara Van Wesenbeeck in De Zondag. “Laten we samen even checken of het nog altijd goed zit met je bespaaracties in de keuken.”

Lees hier Sara’s budgettips in De Zondag.

Zonder moeite nog meer (be)sparen? Schrijf NU in voor de (gratis) budgettips van Sara Van Wesenbeeck

Besparen in de keuken die je met de tips van budgetexpert Sara Van Wesenbeeck - www.mijnportemonnee.be

Mag je portemonnee best wat aankomen?
 
Schrijf dan NU in voor de gratis budgettips via Whatsapp van budgetexpert en coach Sara Van Wesenbeeck.
 
 
Met Sara’s budgettips word jij, zonder moeite, elke tip een beetje rijker!

Volg me nu ook op Instagram

Volg me nu ook op Instagram @mijnportemonnee.be. Zo hoef je geen enkele (gratis) bespaartip te missen, en kun je je portemonnee flink spijzen.

Meer sparen met de leuke spaarchallenges van budgetexpert Sara Van Wesenbeeck - www.mijnportemonnee.beOver de auteur: Sara Van Wesenbeeck is personal coach, expert in life & budgetmanagement, erkend bemiddelaar, organizing expert,  spreker en auteur. Ze coacht managers, executives, ondernemers, artsen, individuen en gezinnen bij het realiseren van een leven met minder stress, een betere worklife-balans en meer kwali-tijd. Sara is auteur van 5 bestsellers: Het handboek voor de spitsuurvrouw, Het slimme organizing boek, Het slimme budgetboek, Rust in je huis en je hoofd en Hack je budget. Ze is een veelgevraagd expert in de media in binnen- en buitenland. Sara Van Wesenbeeck en Barking Dogs zetten je in de juiste versnelling voor gelukkig, gezond, prettig en succesvol leven en werken.
Contacteer Barking Dogs en Sara Van Wesenbeeck. We bijten niet! www.barkingdogs.be.
(c) Foto’s: Unsplash