5.12.2022 – Het Nieuwsblad: “Financiële zorgen staat met stip op één van de dingen waar we wakker van liggen”

Verontrustend nieuws in Het Nieuwsblad: Financiële zorgen staat ondertussen met stip op één van de dingen waar we wakker van liggen. Al 43,4 procent van de Belgen komt niet of moeilijk rond. En we gaan nog zeer moeilijke maanden tegemoet.”

Het Nieuwsblad klopte onder meer bij onze budgetexpert en -coach Sara Van Wesenbeeck aan voor advies voor meer rust in het hoofd.

Verminder je financiële zorgen met een huishoudbudget

In Het Nieuwsblad onderstreept Sara het belang van een huishoudbudget: Het is de enige manier om een duidelijk zicht te krijgen op wat er binnenkomt en buiten gaat.” 

Sara Van Wesenbeeck geeft in de krant ook enkele nuttige tips om met een huishoudbudget van start te gaan:

Lees hier de adviezen voor het opzetten van een huishoudbudget van onze budgetexpert Sara Van Wesenbeeck in Het Nieuwsblad.

Minder financiële zorgen met het huishoudboekje - tips van budgetexpert Sara Van Wesenbeeck - barkingdogs.be mijnportemonnee.be

Volg je Sara Van Wesenbeeck al op Instagram?

Volg onze bespaarexpert Sara Van Wesenbeeck nu ook op Instagram @mijnportemonnee.be. Zo hoef je geen enkele (gratis) bespaartip te missen, en kun je je portemonnee flink spijzen.

De dure eindejaarsmaanden komen eraan. Onze budgetexpert Sara Van Wesenbeeck deelt tips om nog wat geld te winnen in Het Nieuwsblad - barkingdogs.be mijnportemonnee.be

Zonder moeite nog meer besparen? Schrijf NU in voor de (gratis) budgettips van expert Sara Van Wesenbeeck

Minder financiële zorgen met een huishoudboekje - Budgetexpert Sara Van Wesenbeeck geeft tips in Het Nieuwsblad - www.BarkingDogs.be - mijnportemonnee.be

Mag je portemonnee best wat aankomen?
 
Schrijf dan NU in voor de gratis budgettips via Whatsapp van budgetexpert en coach Sara Van Wesenbeeck.
 
 
Met Sara’s budgettips word jij, zonder moeite, elke tip een beetje rijker!

 

(c) Foto’s: Unsplash