7.9.2022 – HLN: Budgetcoach Sara Van Wesenbeeck helpt 3 gezinnen om op hun huishoudbudget te besparen

Besparen op je huishoudbudget. Daarbij helpt onze budgetcoach Sara Van Wesenbeeck jou graag een handje, in haar budgetcoaching en ook in de media.

Vandaag vind je de bespaaradviezen (aan gezinnen) van Sara Van Wesenbeeck ook in Het Laatste Nieuws.

“Meer dan 700 euro gaat naar drank en voeding”: Budgetcoach Sara van Wesenbeeck helpt 3 gezinnen om op hun huishoudbudget te besparen

September is geldmaand bij Het Laatste Nieuws’ en VTMNieuws (onze budgetexpert Sara Van Wesenbeeck was ook te gast op Het Grote Gelddebat).

Onze budgetexpert en -coach Sara Van Wesenbeeck kijkt vandaag mee in de winkelkar van drie gezinnen. In Het Laatste Nieuws en op hln.be geeft ze advies bij hun uitgaven.

Besparen op je huishoudbudget, met de tips van Sara Van Wesenbeeck in Het Laatste Nieuws - www.mijnportemonnee.be

Wil je zelf ook aan de slag om te besparen op je huishoudbudget? Lees de tips van Sara in Het Laatste Nieuws

Lees hier de adviezen van budgetcoach en -expert Sara Van Wesenbeeck aan 3 gezinnen in ‘Het Laatste Nieuws’ en op hln.be.

En ga zelf aan de slag!

Zonder moeite nog meer besparen, een heel jaar lang? Schrijf NU in voor de gratis budgettips van budgetexpert Sara Van Wesenbeeck

Mag je portemonnee best wat aankomen?

En liefst zonder dat het moeite kost?

Schrijf dan NU in voor de gratis budgettips via Whatsapp van budgetexpert en coach Sara Van Wesenbeeck.

Ik wil geen enkele budgettip missen en schrijf meteen in!

Met Sara’s budgettips word jij, zonder moeite, elke tip een beetje rijker!

Volg Sara Van Wesenbeeck, de eerste Belgische financefluencer, op de socials: ook dat brengt voor jou geld in het laatje!

Wist je dat budgetexpert Sara Van Wesenbeeck de eerste financefluencer van België is? Op Instagram geeft Sara tips en tricks voor een rijker leven dat je zonder moeite bereikt.

  • Ook op ‘MijnPortemonnee.be’ op Facebook vind je gratis budgettips van Sara Van Wesenbeeck, aangevuld met budgettips uit de media (artikels zonder betaalmuur) en brandstofalerts (stijging- en daling van de benzine- en dieselprijzen). Liken mag altijd!

Zo spijs je zonder moeite je portemonnee.

 

Over de auteur: Sara Van Wesenbeeck is personal coach, erkend bemiddelaar, expert life- en budgetmanagement, personal organizer, spreker en auteur. Ze coacht managers, executives, ondernemers, artsen en specialisten, individuen en gezinnen bij het realiseren van een leven met minder stress, een betere worklife-balans en meer kwali-tijd. Sara is auteur van vijf bestsellers, Het handboek voor de spitsuurvrouw, Het slimme organizing boek, Het slimme budgetboek, Rust in je huis en je hoofd en Hack je budget, en een veelgevraagd expert in de media in binnen- en buitenland. Sara Van Wesenbeeck en het team van Barking Dogs zetten je in de juiste versnelling voor gelukkig, gezond en succesvol leven en werken.

Contacteer Barking Dogs en Sara Van Wesenbeeck. We bijten niet! www.barkingdogs.be.
(c) Foto’s: Unsplash en hln.be/Photo News