5.9.2022 – VTM: Budgetexpert Sara Van Wesenbeeck debatteert mee in ‘Het Grote Gelddebat’

Op 5 september was onze geldexpert Sara Van Wesenbeeck te gast in ‘Het Grote Gelddebat‘ van Het Laatste Nieuws en VTM Nieuws.

Het Grote Gelddebat, ook met budgetexpert Sara Van Wesenbeeck - www.mijnportemonnee.be

 

In een live tv-debat op VTM ging ze samen met Bart De Wever (NV-A), Conner Rousseau (Vooruit) en geldexpert van VTM Paul D’Hoore op zoek naar antwoorden op prangende geldvragen, zoals:
  • Kunnen we onze koopkracht vergroten?
  • En hoe?
  • Wat kan kan de overheid doen?
  • En wat kunnen we zelf (nog) doen? (Op deze vraag kreeg je antwoord van Sara Van Wesenbeeck)

Kijk mee naar ‘Het Grote Gelddebat’, met budgetexpert Sara Van Wesenbeeck

Je kunt ‘Het Grote Gelddebat’ (her)bekijken via VTM Go.
 
(Log eerst in. Na ongeveer 36 minuten is ook Sara aan het woord)

Zonder moeite nog meer besparen, een heel jaar lang? Schrijf NU in voor de gratis budgettips van budgetexpert Sara Van Wesenbeeck

Mag je portemonnee best wat aankomen?
 
Schrijf dan NU in voor de gratis budgettips via Whatsapp van budgetexpert en coach Sara Van Wesenbeeck.
 
 
Met Sara’s budgettips word jij, zonder moeite, elke tip een beetje rijker!

Volg Sara Van Wesenbeeck, de eerste Belgische financefluencer, op de socials: ook dat brengt voor jou geld in het laatje!

Wist je dat budgetexpert Sara Van Wesenbeeck de eerste financefluencer van België is? Op Instagram geeft Sara tips en tricks voor een rijker leven dat je zonder moeite bereikt.
  • Ook op ‘MijnPortemonnee.be’ op Facebook vind je gratis budgettips van Sara Van Wesenbeeck, aangevuld met budgettips uit de media (artikels zonder betaalmuur) en brandstofalerts (stijging- en daling van de benzine- en dieselprijzen). Liken mag altijd!
Zo spijs je zonder moeite je portemonnee.
 

Over de auteur: Sara Van Wesenbeeck is personal coach, erkend bemiddelaar, expert life- en budgetmanagement, personal organizer, spreker en auteur. Ze coacht managers, executives, ondernemers, artsen en specialisten, individuen en gezinnen bij het realiseren van een leven met minder stress, een betere worklife-balans en meer kwali-tijd. Sara is auteur van vijf bestsellers, Het handboek voor de spitsuurvrouw, Het slimme organizing boek, Het slimme budgetboek, Rust in je huis en je hoofd en Hack je budget, en een veelgevraagd expert in de media in binnen- en buitenland. Sara Van Wesenbeeck en het team van Barking Dogs zetten je in de juiste versnelling voor gelukkig, gezond en succesvol leven en werken.

Contacteer Barking Dogs en Sara Van Wesenbeeck. We bijten niet! www.barkingdogs.be.
(c) Foto’s: Unsplash en hln.be