27.8.2022 – Fokus Mijn Gezin: Slimmer omgaan met je budget

Slimmer omgaan met je budget. Het is een uitdaging voor elk gezin.

Met de inzichten en de adviezen van onze budgetexpert Sara Van Wesenbeeck in Fokus ‘Mijn Gezin’ (de bijlage die je onder meer op 27 september bij de krant Het Nieuwsblad vond) kun je als gezin een gezonde balans in het gezinsleven creëren en behouden.

Slimmer omgaan met je budget - Tips van budgetexpert Sara Van Wesenbeeck - mijnportemonnee.be

Slimmer omgaan met je budget: Lees hier de adviezen van Sara Van Wesenbeeck

“Ook gezinnen met een hoog inkomen kunnen financiële problemen hebben.” Het is één van de inzichten die budgetexpert Sara Van Wesenbeeck deelt. Hoe dat komt, vertelt ze in Fokus ‘Mijn Gezin’.

Schrijf NU in voor de gratis budgettips van expert Sara Van Wesenbeeck, en vul je portemonnee zonder moeite

Slimmer omgaan met je budget - tips van budgetexpert Sara Van Wesenbeeck in Fokus - www.barkingdogs.be

Mag je portemonnee best wat aankomen?

Schrijf dan NU in voor de gratis budgettips via Whatsapp van budgetexpert en coach Sara Van Wesenbeeck.

Ik wil geen enkele budgettip missen en schrijf meteen in!

Met Sara’s budgettips word jij, zonder moeite, elke tip een beetje rijker!

Volg Sara Van Wesenbeeck, de eerste Belgische financefluencer, op de socials: ook dat brengt voor jou geld in het laadje!

Wist je dat budgetexpert Sara Van Wesenbeeck de eerste financefluencer van België is? Op Instagram geeft Sara tips en tricks voor een rijker leven dat je zonder moeite bereikt.

  • Ook op ‘MijnPortemonnee.be’ op Facebook vind je gratis budgettips van Sara Van Wesenbeeck, aangevuld met budgettips uit de media (artikels zonder betaalmuur) en brandstofalerts (stijging- en daling van de benzine- en dieselprijzen). Liken mag altijd!

Zo kun je elke maand zonder moeite je portemonnee spijzen met de slimme budgettips van Sara Van Wesenbeeck.  

 

Over de auteur: Sara Van Wesenbeeck is personal coach, erkend bemiddelaar, expert life- en budgetmanagement, personal organizer, spreker en auteur. Ze coacht managers, executives, ondernemers, artsen en specialisten, individuen en gezinnen bij het realiseren van een leven met minder stress, een betere worklife-balans en meer kwali-tijd. Sara is auteur van vijf bestsellers, Het handboek voor de spitsuurvrouw, Het slimme organizing boek, Het slimme budgetboek, Rust in je huis en je hoofd en Hack je budget, en een veelgevraagd expert in de media in binnen- en buitenland. Sara Van Wesenbeeck en het team van Barking Dogs zetten je in de juiste versnelling voor gelukkig, gezond en succesvol leven en werken.
Contacteer Barking Dogs en Sara Van Wesenbeeck. We bijten niet! www.barkingdogs.be.
(c) Foto’s: Unsplash