26.8.2022 – HN: Zo kan je besparen op schoolgerief

Hoe bespaar je op schoolgerief? Het Nieuwsblad vroeg het aan onze budgetexpert Sara Van Wesenbeeck.

Daar is dure september: zo kun je besparen op schoolgerief

“De vakantie zit er op, het nieuwe schooljaar gaat van start. En dat betekent voor veel ouders een maand met heel wat extra kosten. Zoals het schoolgerief van dochter- of zoonlief. Maar kan je ook daarop besparen?” vraagt Het Nieuwsblad.

Dat spreekt voor zich, vertelt Sara Van Wesenbeeck in Het Nieuwsblad en ze geeft meteen ook een heleboel nuttige (en niet altijd voor de hand liggende) bespaartips.

Vul je portemonnee zonder moeite: Schrijf je NU in voor de gratis budgettips van expert Sara Van Wesenbeeck

Mag je portemonnee best wat aankomen?
 
Schrijf dan NU in voor de gratis budgettips via Whatsapp van budgetexpert en coach Sara Van Wesenbeeck.

Ik wil geen enkele budgettip missen en schrijf meteen in!

Met Sara’s budgettips word jij, zonder moeite, elke tip een beetje rijker!

Volg Sara Van Wesenbeeck, de eerste Belgische financefluencer, op de socials: ook dat brengt voor jou geld in het laatje!

Wist je dat budgetexpert Sara Van Wesenbeeck de eerste financefluencer van België is? Op Instagram geeft Sara tips en tricks voor een rijker leven dat je zonder moeite bereikt.
  • Ook op ‘MijnPortemonnee.be’ op Facebook vind je gratis budgettips van Sara Van Wesenbeeck, aangevuld met budgettips uit de media (artikels zonder betaalmuur) en brandstofalerts (stijging- en daling van de benzine- en dieselprijzen). Liken mag altijd!
Zo kun je elke maand zonder moeite je portemonnee spijzen met de slimme budgettips van Sara Van Wesenbeeck.  

 
Over de auteur: Sara Van Wesenbeeck is personal coach, erkend bemiddelaar, expert life- en budgetmanagement, personal organizer, spreker en auteur. Ze coacht managers, executives, ondernemers, artsen en specialisten, individuen en gezinnen bij het realiseren van een leven met minder stress, een betere worklife-balans en meer kwali-tijd. Sara is auteur van vijf bestsellers, Het handboek voor de spitsuurvrouw, Het slimme organizing boek, Het slimme budgetboek, Rust in je huis en je hoofd en Hack je budget, en een veelgevraagd expert in de media in binnen- en buitenland. Sara Van Wesenbeeck en het team van Barking Dogs zetten je in de juiste versnelling voor gelukkig, gezond en succesvol leven en werken.

Contacteer Barking Dogs en Sara Van Wesenbeeck. We bijten niet! www.barkingdogs.be.
(c) Foto’s: Unsplash